Louis Poulsen vårnyheter 2019

10. januar 2019
Louis Poulsen vårnyheter 2019
I 2019 kunne den berømte danske og anerkjente designeren, forfatteren og kulturkritikeren Poul Henningsen blitt 125 år. Han ble født i 1894 og jobbet gjennom hele sitt liv på å fullføre sitt bidrag til belysning og design. Resultatet av hans mange års arbeid ble blant annet PH Artichoke, PH 5 og PH 3/2 glassbord. I denne spesielle anledningen lanserer den tradisjonsrike produsenten bak hans revolusjonerende design – Louis Poulsen – nye tolkninger av blant annet disse tre ettertraktede lampene.

Opplev dem hos Lampemesteren allerede nå!

Den ikoniske PH Artichoke designet Poul Henningsen i 1958 til Langelinie Pavillonen i København. Den var opprinnelig utført i en konstruksjon av kobber med en rosa finish på innsiden av bladene. Et nyansevalg som sikret pendelen myke og varme belysningsegenskaper. Louis Poulsen relanserer denne våren pendelen i sine originale materialer.

Også PH 5, PH 5 mini og PH 3/2 bord med henholdsvis fem- og treskjermssystemet - som Poul Henningsen er spesielt kjent for – kommer ut i februar med et snev av elegant messing.

Fra den 01-02-2019 kan du kjøpe de fire nye lampene, men de kan allerede nå sees og bestilles her.