Norm Architects

Norm Architects ble grunnlagt i København i 2008 av Jonas Bjerre-Poulsen og Kasper Rønn. Norm Architects består av en gruppe kreative designere og arkitekter som kombinerer håndverk og materiale med skjønnhet, historie og tidløs enkelthet. Det tverrfaglige designstudioet har fokus på både arkitektur, interiør og fotografering, samt branding og kunstretning. Prosjektene deres strekker seg over mer enn to forskjellige land og tar for seg alt fra arkitektur til produktdesign.

I studiet arbeider de tett med teksturer, materialer og hvordan man oppfatter arkitektur og design. Designet deres er ikke kun skapt for øyet, men skal oppleves med alle sansene. Spesielt de skandinaviske designprinsippene ses i arbeidet deres, hvor tidløs estetikk og naturlige materialer kombineres med eksklusivitet og enkelthet.


Norm Architects for MENU

Navnet Norm Architects gjenspeiler gruppens vekt på viktigheten av å hente inspirasjon fra normer og tradisjoner for arkitektur og design. De har siden starten vunnet flere prestisjetunge priser, som Red Dot, IF Design Award, Design Plus Award og Good Design Award.

I et jevnlig samarbeid med MENU hjelper de med å utvikle merkevaren og deres produktutvalg. Enkeltheten og kreativiteten forener designstudiet med MENU, som er veldig motivert av kropp og sinn. I fellesskap utforsker de ideer som ikke kun oppfyller estetisk perfeksjon, men også føles godt: Minimalisme får mykhet, arkitektur får en tankevekkende vinkel, men visuell substans får en sanselig kvalitet.

Se utvalget av Norm Architects design for MENU her

Norm Architects for &tradition

Med inspirasjon fra naturen og reiser rundt i hele verden har Norm Architects også laget design for danske &tradition. For eksempel er Mass Light NA6 inspirert av de forskjellige gatelyktene som blant annet sees i Paris, Barcelona og New York. De grunnleggende elementene i lyktestolpen; den karakteristiske toppen av støpejern, samt den halvgjennomsiktige glasskule, er overført til lampens design. Form, følelse og materialvalg gir lampen et unikt og annerledes uttrykk. I tillegg til å passe perfekt inn i &traditions sortiment, er lampen et godt eksempel på Norms evne til å kombinere materiale, med håndverk og tidløs enkelthet.

Se utvalget av Norm Architects design for &tradition her
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.