Terence Woodgate Lamper

Designfirmaet ble grunnlagt i 2014 av industriell-designer Terence Woodgate. Deres mål er å skape enestående belysning ved å designe og konstruere innovative produkter, som er ultraffektive og vakre. Produktene er spesielt designet og optimert til høy yteevne, men med energisparende LED pærer, som gir mulighet for å vesentlig redusere vårt energiforbruk. Visjonen i virksomheten er å designe lamper, utelukkende med lysdioder for å utnytte fordelene ved denne teknologien. Gjennom designprosessen blir det tatt omhyggelig hensyn til ethvert aspekt av produktene, fra de minste komponentene til materialevalget. Ved å kombinere materialevalg med produksjon i særklasse produserer de kvalitetsbelysning, som kombinerer simpelt design med avansert teknologi.
Viser 7 av 7 produkter

Mer om Terence Woodgate

Belysningsmerket Terence Woodgate ble lansert i 2014. Grunnlagt av industridesigner Terence Woodgate, lener merket seg opp med 25 års erfaring med lysdesign og omfattende kunnskap om LED-teknologi.

Som en av Storbritannias mest respekterte industrielle designere, som spesialiserer seg i møbler og belysning, har Terence Woodgate blitt kjent for en simpel, elegant og moderne tilnærmelse til design med en stor oppmerksomhet rundt detaljer og produsering. Dette ses i produkter som ”The Etheral Surface Table” for ”Established & Sons. Han ble kongelig designer for industrien (RDI) i 2003 og har mottatt flere internasjonale designpriser, inkludert Red Dot 'Best of the Best' og IF Ecology Award.

Terence Woodgate sier selv:

"Jeg har alltid vært betraktet som nytenkende på den måte jeg designer; nå har jeg mulighet til å påvirke hvert enkelt aspekt av sluttproduktet, helt ned til instruksjonene og esken. Det er simpelthen drevet av et ønske om å gjøre hele opplevelsen mer relevant og vakker. "
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.