Terence Woodgate
Type
Farger
Material

Terence Woodgate

Designfirmaet ble grunnlagt i 2014 av industriell-designer Terence Woodgate.
Deres mål er å skape enestående belysning ved å designe og konstruere innovative produkter, som er ultraffektive og vakre.

Produktene er spesielt designet og optimert til høy yteevne, men med energisparende LED pærer, som gir mulighet for å vesentlig redusere vårt energiforbruk.

Visjonen i virksomheten er å designe lamper, utelukkende med lysdioder for å utnytte fordelene ved denne teknologien.

Gjennom designprosessen blir det tatt omhyggelig hensyn til ethvert aspekt av produktene, fra de minste komponentene til materialevalget. Ved å kombinere materialevalg med produksjon i særklasse produserer de kvalitetsbelysning, som kombinerer simpelt design med avansert teknologi.

Mer om Terence Woodgate

Belysningsmerket Terence Woodgate ble lansert i 2014. Grunnlagt av industridesigner Terence Woodgate, lener merket seg opp med 25 års erfaring med lysdesign og omfattende kunnskap om LED-teknologi.

Som en av Storbritannias mest respekterte industrielle designere, som spesialiserer seg i møbler og belysning, har Terence Woodgate blitt kjent for en simpel, elegant og moderne tilnærmelse til design med en stor oppmerksomhet rundt detaljer og produsering. Dette ses i produkter som ”The Etheral Surface Table” for ”Established & Sons. Han ble kongelig designer for industrien (RDI) i 2003 og har mottatt flere internasjonale designpriser, inkludert Red Dot 'Best of the Best' og IF Ecology Award.

Terence Woodgate sier selv:

"Jeg har alltid vært betraktet som nytenkende på den måte jeg designer; nå har jeg mulighet til å påvirke hvert enkelt aspekt av sluttproduktet, helt ned til instruksjonene og esken. Det er simpelthen drevet av et ønske om å gjøre hele opplevelsen mer relevant og vakker. "

Om Lampemesteren.no

Velkommen til Lampemesteren

Hos Lampemesteren har vi samlet de mest eksklusive lampene fra designere og produsenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt.  Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Vi har lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre - lamper som kanskjve vil følge deg hele livet.
Les mer

Kundeservice

Åpningstider for support
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +47 2198 4305

E-post: info@lampemesteren.no

Lampemesteren.no er e-mærket
Les mer

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +47 2198 4305  |  info@lampemesteren.no
0 varer i kurven