Følg oss på Youtube

FØLG OSS PÅ YOUTUBE
Elsker du inspirasjon og guider? Følg oss på Youtube-kanalen vår der du kan se unboxing, introdusering til nyheter og nye merker. Vi lager guider som både kan hjelpe deg og vår kundeservice. Og selvfølgelig holder vi deg oppdatert på tidens trender og farger innen interiør og belysning. Bli med og besøk noen av leverandørene våre og merk universet. Se listen over videoer nedenfor – hver uke vil vi dele nytt innhold med deg på Youtube-kanalen vår


Du kan også besøke Youtube-kanalen vår her

Skal lampen henges lenger opp - se vakre alternativer til den svarte stripsen

Du har invitert til bursdag og spisebordet skal snus – nå henger spisebordslampen HELT feil – og det er ikke mye annet å gjøre enn å finne frem den klassiske, svarte stripsen fra verktøykassen. Praktisk ja – pent nei! Se videoen der vi viser 3 alternativer som fortsatt gjør lampen din vakker.
En cord adjuster kan dessuten også brukes til bordlampen med for lang ledning. En ledningsforkorter er praktisk og LEKKER og kan brukes hver dag – eller gjemmes i skuffen til spesielle anledninger.

Se de smarte alternativene til strips her

Kom helt tett på lampene fra danske Vipp

Vipp er et dansk merke som er spesielt kjent for sine ikoniske pedalbøtter. Bli bedre kjent med Vipp og se de vakre lamper deres som er utført i et vakkert design og i en fantastisk kvalitet. Vil du vite enda mer om Vipp, kan du lese historien om selskapet her – og bli klokere på hva en gevinst på lotto-kupongen har med dette danske supermerket å gjøre.

Se de smarte alternativene til strips her

Mangler du reservedeler til Flowerpoten din? Se her og se hva som er mulig å skifte

Vår kundeservice får ofte spørsmål rundt reservedeler til de populære Flowerpot-lampene. Se videoen her for å se hvilke muligheter det er for å skifte deler. Flowerpot-lampene er designet av danske Verner Panton, skulle du ha en gammel bordlampe som mangler en toppkule eller skal du flytte og ha lenger ledning på din nyere Flowerpot, kan du se her eller ta kontakt med vår kundeservice og finne ut om det er mulig for Flowerpot-lampen din.

Bli klokere på hvilke reservedeler som er tilgjengelig for Flowerpot-lampene her