Når vil jeg motta pakken min?

Hvor lang tid tar det før jeg mottar varene mine?

Normalt tar det 3 til 5 dager før du mottar pakken med posten. Du mottar en e-mail, når varen din forlater lageret vårt. Denne e-mailen inneholder også et sporingsnummer, slik at du kan følge pakken online. 

Har du ikke mottatt varen senest 7 hverdager etter bekreftelsesmailen for forsendelse, bes du kontakte kundeservice ved å sende en e-mail til kundeservice@lampemesteren.no eller ringe 21 984 305

Del-levering

For å kunne sende deg varene dine så raskt som mulig kan det hende, at din ordre deles opp i flere forsendelser. For å vite mulighetene for del-levering av din ordre, skal du selv kontakte kundeservice@lampemesteren.no. Det skal være avtalt en betalingsløsning for eventuell del-betaling. 

Sporingsnummer

Når dine pakker forlater lageret vårt, får du en separat e-mail med et sporingsnummer for hver enkelt pakke. Systemet vårt avgjør fra ordre til ordre, hvorvidt det er mulig å foreta en del-levering. 

Vi har valgt å tilby denne leveringsmetoden for å kunne gi deg en enda bedre service, som både er raskere og mer smidig.

Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss

Så ring  oss på telefon 2198 4305 eller skriv en mail til info@lampemesteren.no.
Bodil Holm Poulsen - Pakkeriet