Når vil jeg motta pakken min?

Hvor lang tid tar det før jeg mottar varene mine?

Normalt tar det 3 til 5 dager før du mottar pakken med posten. Du mottar en e-mail, når varen din forlater lageret vårt. Denne e-mailen inneholder også et sporingsnummer, slik at du kan følge pakken online. 

Har du ikke mottatt varen senest 7 hverdager etter bekreftelsesmailen for forsendelse, bes du kontakte kundeservice ved å sende en e-mail til kundeservice@lampemesteren.no eller ringe 21 984 305

Del-levering

For å kunne sende deg varene dine så raskt som mulig kan det hende, at din ordre deles opp i flere forsendelser. For å vite mulighetene for del-levering av din ordre, skal du selv kontakte kundeservice@lampemesteren.no. Det skal være avtalt en betalingsløsning for eventuell del-betaling. 

Sporingsnummer

Når dine pakker forlater lageret vårt, får du en separat e-mail med et sporingsnummer for hver enkelt pakke. Systemet vårt avgjør fra ordre til ordre, hvorvidt det er mulig å foreta en del-levering. 

Vi har valgt å tilby denne leveringsmetoden for å kunne gi deg en enda bedre service, som både er raskere og mer smidig.

Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss

Så ring  oss på telefon 2198 4305 eller skriv en mail til info@lampemesteren.no.

Bodil Holm Poulsen - Pakkeriet
Om Lampemesteren.no

Velkommen til Lampemesteren

Hos Lampemesteren har vi samlet de mest eksklusive lampene fra designere og produsenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt.  Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Vi har lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre - lamper som kanskjve vil følge deg hele livet.
Les mer

Kundeservice

Åpningstider for support
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +47 2198 4305

E-post: info@lampemesteren.no

Lampemesteren.no er e-mærket
Les mer

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +47 2198 4305  |  info@lampemesteren.no
0 varer i kurven