Når vil jeg motta pakken min?

HVOR LANG TID TAR DET FØR JEG MOTTAR VARENE MINE?
Normalt tar det 3-5 virkedager før du mottar pakken med posten. Etter at du har lagt inn en bestilling hos oss, vil du motta en e-post med en lenke der du hele tiden kan følge ordren din og de siste oppdateringene rundt leveringen. Du mottar en e-post når varene dine forlater lageret vårt. Denne e-posten inneholder også et trackingnummer slik at du kan følge pakken online. Del-levering: For å kunne sende deg varene dine så raskt så mulig, kan det hende bestillingen din deles opp i flere forsendelser. Etter at du har bestilt, vil du som alltid få en ordrebekreftelse per e-post. Når pakkene dine forlater lageret vårt, vil du motta en separat e-post med et trackingnummer for hver enkelt pakke. Systemet vårt avgjør fra ordre til ordre hvorvidt det er mulig å foreta en del-levering. Vi har valgt å tilby denne leveringsmetoden for å kunne gi deg en enda bedre service som både er raskere og mer smidig.

Har du ikke mottatt varen senest 7 dager etter forsendelsesbekreftelse-posten, ber vi deg kontakte vår kundeservice ved å sende en e-post til info@lampemesteren.no eller ringe på 2198 4305

Husk at du alltid kan holde deg oppdatert via lenken vi sendte til deg da du bestilte lampen din.

Sporingsnummer

Når dine pakker forlater lageret vårt, får du en separat e-mail med et sporingsnummer for hver enkelt pakke. Systemet vårt avgjør fra ordre til ordre, hvorvidt det er mulig å foreta en del-levering. 
Vi har valgt å tilby denne leveringsmetoden for å kunne gi deg en enda bedre service, som både er raskere og mer smidig.

Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss

Så ring  oss på telefon 2198 4305 eller skriv en mail til info@lampemesteren.no.