LED Stearinlys

De batteridrevne stearinlysene er i dag så livaktige at det kan være vanskelig å se forskjell. I utvalget vårt av LED-stearinlys finner du derfor fantastiske alternativer til det klassiske stearinlyset, uten å gå på kompromiss med utseendet og den hyggelige atmosfæren. Flere av lysene har dessuten mulighet for å kjøpe med en Fjernkontroll, hvorfra du kan slå av eller på ett eller flere lys, dimme lyset i tre forskjellige styrker samt sette en timer til 4, 6, 8 eller 10 timer, hvoretter lyset automatisk går av.

Mere om stearinlys med batteri

Med et LED-lys slipper du å bekymre deg for sikkerheten, fordi den ikke blir varm og kan derfor ikke tenne på brennbare materialer. På samme tid er det heller ikke mulig for barn og dyr å brenne seg på lyset – det verste som kan skje er at lyset går tom for strøm.  

Unngå at den lille lykten blir for varm med et LED-kubbelys, med et naturtro flimrende skjær. Den mest brukte formen for stearinlys er telys, som kan erstattes av et LED-telys. Liker du best de klassiske tynne kronelysene, kan du også få LED-Kronelyset, som passer i din favorittlysestake.
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.