Returnering

Vil du sende en vare i retur til oss, skal du gjøre følgende:

Vil du sende en vare i retur til oss, skal du gjøre følgende:

Hvis du angrer på kjøpet ditt og ønsker å bruke din 100-dagers returrett, kan du opprette en retur via lenken vi tidligere har sendt. Lenken er i e-postene du mottok fra Edison, bestillingsroboten vår. Ved å klikke på knappen/lenken «Se min bestilling» kommer du inn på bestillingslenken din. Du vil innen ca. 24 timer (hverdag) motta en returetikett i egen e-post.
Følg instruksjonene i bestillingslenken din om returnering.

Skriv ut etikett og lever pakken på ditt lokale posthus eller pakkebutikk.

Når du returnerer til oss er det viktig at originalemballasjen er intakt.

Returfrakten er vanligvis 365 kroner per pakke, men for store pakker og palleleveranse vil frakten være en annen.
Du er alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice før du returnerer.

OBS! Når du sender varer i retur fra Norge er behandlingstiden lengre enn det vi normalt opplyser. Dette er fordi varene må tollbehandles i Norge før de sendes videre til vårt lager i Danmark. I gjennomsnitt tar det 4-6 uker fra du sender pakken til vi får den i retur til Danmark.

Når vi mottar pakken, vil vi behandle returen så snart som mulig, det kan ta opp til 5 hverdager. Husk at du alltid kan se om returen har ankommet vårt lager via ditt track & trace -nummer.

Hvis du har valgt Klarna som betaling, må du selv kontakte Klarna og be dem om å utsette betalingen.

Hvis du selv ønsker å stå for en returetikett til returpakken din, skal v aren sendes til:
Lampemesteren.dk
Odinsvej 6 - Port 32-35
6950 Ringkøbing

Lampemesteren.dk anbefaler at varen returneres som pakkepost. På denne måten er det mulig å spore pakken, og det fjerner dermed enhver tvil om varen er overlevert til Lampemesteren.dk. I tillegg har du muligheten til å etterlyse pakken hvis levering ikke har funnet sted.

Merk! Pakken skal returneres til Lampemesterens adresse - pakker som blir sendt til postkontor eller pakkeshop blir ikke hentet.

Vi refundere pengene så snart vi har mottatt produktet.

Skriv ikke på emballasjen!

Hvis du skader, skriver på eller mister emballasjen, er det en verdiforringelse av varens verdi og derfor vil det bli fradrag i prisen ved returnering av varene dine.

Det blir minimum trukket fra 200 NOK av prisen på en vare hvis den originale emballasjen er skadet, eller opptil 40 % av lampens verdi hvis lampen f.eks. returneres uten original emballasje.

Det er derfor viktig å pakke varen, med originalemballasjen, godt inn enten i en pappkasse eller med bobleplast hvis du ønsker å returnere en vare.

Kun klar tape må brukes på originalemballasjen!

Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss

Så ring  oss på telefon 2198 4305 eller skriv en mail til info@lampemesteren.no.