PH Pendler
Farger
Material
Merke

PH Pendler

Når det kommer til de enestående og flotte PH pendellampene finnes det utallige muligheter, både i forhold til hvor de skal henge, og også hvilke modeller man foretrekker. PH pendellampen er en del av PH familien, som består av bordlamper, gulvlamper, lysekroner og vegglamper. Pendellampen har samme unike treskjermssystem som resten av PH familien. Treskjermssystemet har klart gjennom hver skjerm å minimere mengden av lys som blender, grunnet deres avstand til selve lyskilden.

PH lampenes numre indikerer hva slags størrelse lampeskjermen har. Den dag i dag finnes det mange forskjellige PH lamper, som alle er helt unike og hver for seg. De viktigste kjennetegnene ved en PH pendel lampe er, at den alltid har et blendefritt lys, den er et designikon og en klassiker, samt folkekjær for Danmark og resten av Skandinavia.

En PH pendel lampe er unik å ha i ens hjem, den kler ethvert hjem med dens flotte former og dens behagelige lys, som varmer resten av hjemmet. Hvis uhellet nå skulle være ute og din PH pendel skulle gå i stykker, så er det heldigvis skjermer og reservedeler her. og reservedeler her, som kan løse dette problemet.

Hos Lampemesteren.no har vi et stort utvalg av PH pendellamper, så det er sikkert noe som vil passe til din smak og stil.

Om Lampemesteren.no

Velkommen til Lampemesteren

Hos Lampemesteren har vi samlet de mest eksklusive lampene fra designere og produsenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt.  Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Vi har lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre - lamper som kanskjve vil følge deg hele livet.
Les mer

Kundeservice

Åpningstider for support
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +47 2198 4305

E-post: info@lampemesteren.no

Lampemesteren.no er e-mærket
Les mer

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +47 2198 4305  |  info@lampemesteren.no
0 varer i kurven