Glo-Ball

Det italienske merket FLOS kjennetegnes ved sin evne til å skape innovativt og elegant design i beste kvalitet. Det gjør seg i høy grad også gjeldende for merkets anerkjente Glo-Ball-serie.

Lampene ble tegnet av den industrielle designeren Jasper Morrison i 1998. Engelskmannen har siden 1980-tallet designet eksperimenterende interiør i industrielle materialer som aluminium og glassfiber. Hans lidenskap for disse materialene gjenfinnes også i hans minimalistiske formspråk.  

De runde lampene i hvitt munnblåst opalglass er fullt ut i tråd med designerens minimalistiske stil. Allikevel rommer de en større sanselighet enn hva de med første øyekast gir uttrykk for. Selv om den runde formen er enkel, gir den lampene et organisk formspråk som i kombinasjon med det blide lyset gjør dem til noe helt spesielt.

Serien er i stor utvikling og inneholder alle typer belysning som gulvlamper, vegglamper, pendler og bordlamper. Se dem alle sammen nedenfor og la deg inspirere til vakker belysning i hjemmet ditt.

FLOS glo-ball

De flotte lampene er perfekte overalt i boligen, på kontorer eller andre offentlige steder. Deres rene form gir et mildt inntrykk og tilpasser seg raskt resten av innredningen. Deres hvite fargenyanser passer godt inn i klare og minimalistiske miljøer. Vil du understreke din elegante og moderne innredning? Velg én av mange forskjellige typer lamper fra den italienske mesteren.  

Flere av lampene i serien finnes i forskjellige størrelser. Blant annet er den ikoniske bordlampen tilgjengelig i tre størrelser og i to forskjellige versjoner. Den er tilgjengelig både med og uten en ramme i matt aluminium. Opplev dem alle her på siden.  
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.