Piet Hein

Piet Hein Trading er en virksomhed som handler med de høyt skattede design ikoner fra Piet Heins hånd. Det er en bred vifte av produkter innenfor møbler, belysning samt brukskunst.

Den rasjonelle idealist Piet Hein er blitt kallt universialist. På den måten var han åndelig slektning til renessanseidealet – en moderne variant av Leonardo Da Vinci.

I motsetning til de historiske forbildene, finnes det i Piet Heins produksjon en lett gjennkjennelig enhet uansett om man konsentrerer seg om hans vitenskapelige skrifter, hans essays, lyrikk eller arkitektur. Det typiske Piet Heinske ”touch” er formgivningens overordnethet i forhold til mål, medium og – for så vindt – innhold.
Viser 36 av 38 produkter

Les mer om Piet Hein Lamper

Alle strekene er svært nøye tenkt igjennom., helt ned i minste detalj. Piet Hein er svært aktuell, og dansk design på sitt beste.

Piet Hein benyttet første gang superellipsen i forbindelse med Sergels Torv i Stockholm i 1959. I årene som kom lekte han med andre anvendelsesmuligheter for denne harmoniske figuren. Det ble til Superegg, sportsarenaer, tekstiler og mange andre spennende ting.

”Lamper for livet” er ikke tomme ord når det dreier seg om lamper fra Piet Hein.

Du kan også se Piet Heins hjemmeside her
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.