Lampemesteren – møt oss på sosiale medier og få inspirasjon, konkurranser og mange gode tilbud.

Elsker du også designlamper? Det gjør vi nemlig! Følg oss på våre sosiale medier, så skal vi nok sørge for at du holder deg oppdatert med de nyeste designene, gode lampetilbud og mange lekre konkurranser.

Du kan følge oss på:

Facebook


Vi holder deg oppdatert på de nyeste designerlampene, trender, arrangementer og kampanjer. Det er også her du finner de villeste konkurransene!

Instagram


Vi elsker å se hva våre kunder får ut av deres lampekjøp, derfor fremhever vi 1 profil hver måned som har tagget @lampemesteren eller brukt hashtaggene #lminpiration og #lampemesteren – Månedens Instagrammer mottar et gavekort på 500 kr. til butikken. Vi deler kontinuerlig våre kunders bilder og sørger for mye inspirasjon. Opplev de nyeste lampene, kampanjene, tilbudene, samt giveaways og spennende collaboratives.

Youtube


Vi vil vise deg hvordan du monterer din nye lampe og gir deg nyttige tips og triks. Se også våre inspirasjonsvideoer fra de aller beste designermerkene.
Opplev vårt visjonære og inspirerende sosiale media univers fullt av gjennomtenkt design og kvalitetslamper. Vi gleder oss til å gi deg enda mer av alt – følg oss på Facebook, Instagram og Youtube.