2097

Fullstendig vanvittig og samtidig klassisk og elegant – Gino Sarfatti for ”Flos” traff helt riktig da han for 60 år siden designet den ikoniske lysekronen ”2097” ! Hele 60 år gammel skulle man kanskje tro at 2097 skulle bli danket ut av yngre konkurrenter, men det kan man på ingen måte si at har vært tilfellet! 2097 er fortsatt relevant og er et design av høyeste klasse, og så ligner den heller ikke noen andre! Med 30 eller 50 lyskilder kan denne fantastiske og skulpturelle lampen skape det perfekte lyset hjemme hos deg! Entré, spisebord, stue, gang – Ja, mulighetene er mange. Hvor enn du velger å henge ”2097” vil den fungere, ikke bare som en lampe, men som et designmøbel i seg selv, som både du og dine gjester vil glede seg over og bli betatt av hver gang dere går forbi den.

Gino Sarfatti var en italiensk designer, som det meste av sin karriere arbeidet med og studerte belysning. Toppen av hans lange karriere må sies å være 2097-lampen, som revolusjonerte designverdenen med sin nytenkning den gang, og som fortsatt i dag står som en av de mest ikoniske lysekronene på markedet. For å følge med tiden har Flos i anledning jubileet lansert 2097 i en ny og lekker limited edition i matt sort, så den skal passe inn i det klassiske, skandinaviske hjem med minimalisme, bærekraft og god stil hele veien rundt. 2097 vil elske et rom hvor det er høyt under taket og med fritt utsyn hele veien rundt, men den kan selvfølgelig også ha en plassering der det er lavere under taket – Uansett hvor, vil den se fantastisk ut i ethvert hjem!

Skal ditt hjem ha ”wow-faktor,” og skal folk kikke opp i taket hjemme hos deg med både forundring og iakttagelse, ja da burde 2097 flytte inn hos deg med det samme!  
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.