Type
Farger
Material
Merke

2097

Fullstendig vanvittig og samtidig klassisk og elegant – Gino Sarfatti for ”Flos” traff helt riktig da han for 60 år siden designet den ikoniske lysekronen ”2097” ! Hele 60 år gammel skulle man kanskje tro at 2097 skulle bli danket ut av yngre konkurrenter, men det kan man på ingen måte si at har vært tilfellet! 2097 er fortsatt relevant og er et design av høyeste klasse, og så ligner den heller ikke noen andre! Med 30 eller 50 lyskilder kan denne fantastiske og skulpturelle lampen skape det perfekte lyset hjemme hos deg! Entré, spisebord, stue, gang – Ja, mulighetene er mange. Hvor enn du velger å henge ”2097” vil den fungere, ikke bare som en lampe, men som et designmøbel i seg selv, som både du og dine gjester vil glede seg over og bli betatt av hver gang dere går forbi den.

Gino Sarfatti var en italiensk designer, som det meste av sin karriere arbeidet med og studerte belysning. Toppen av hans lange karriere må sies å være 2097-lampen, som revolusjonerte designverdenen med sin nytenkning den gang, og som fortsatt i dag står som en av de mest ikoniske lysekronene på markedet. For å følge med tiden har Flos i anledning jubileet lansert 2097 i en ny og lekker limited edition i matt sort, så den skal passe inn i det klassiske, skandinaviske hjem med minimalisme, bærekraft og god stil hele veien rundt. 2097 vil elske et rom hvor det er høyt under taket og med fritt utsyn hele veien rundt, men den kan selvfølgelig også ha en plassering der det er lavere under taket – Uansett hvor, vil den se fantastisk ut i ethvert hjem!

Skal ditt hjem ha ”wow-faktor,” og skal folk kikke opp i taket hjemme hos deg med både forundring og iakttagelse, ja da burde 2097 flytte inn hos deg med det samme!  

Om Lampemesteren.no

Velkommen til Lampemesteren

Hos Lampemesteren har vi samlet de mest eksklusive lampene fra designere og produsenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt.  Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Vi har lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre - lamper som kanskjve vil følge deg hele livet.
Les mer

Kundeservice

Åpningstider for support
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +47 2198 4305

E-post: info@lampemesteren.no

Lampemesteren.no er e-mærket
Les mer

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +47 2198 4305  |  info@lampemesteren.no
0 varer i kurven