House Doctor
Type

House Doctor

Doktoren er her, og har kuren til akkurat huset ditt! Lamper fra det danske designmerket House Doctor lar deg skape en unik og leken innredning med personlighet. Mangler veggene dine eller tak ditt noe nytt og annerledes, eller skal skrivebordet eller kanskje kjøkkenveggen fornyes? Uansett hva, kan en House Doctor-lampe gjøre en forskjell i hjemmet ditt og gi en luksuriøs og ultramoderne inngang til boligen. Vakre og annerledes designlamper til en pris som alle klarer.

Hva med en Molecular-lampe i gangen som med sine vidtrekkende armer gir et fantastisk lys og en masse wow-faktor? Eller en DIY-pendellampe i stuen som gjør at du kan sette din unike preg på din egen lampe? Eller hva med en lyskjede i barnehagen som gir en koselig og moderne look. Mulighetene er mange, og om du liker det simple, det gale eller dentklassiske, vil du sikkert finne noe fra House Doctor som kan passe inn i hjemmet ditt!

House Doctor kan gi akkurat det ekstra, og hele merkets DNA er basert på uformellhet, personlighet og litt provokasjon! Alle lampene er designet i Danmark av landets ledende og mest innovative designere, og derfor er du i trygge designhender med House Doctor. Merkets tre grundere mener at produktene kan være svært vanedannende, og derfor kan det være nødvendig å ringe legen - House Doctor'en!

I kategorien her finner du alle våre vakre og forskjellige lamper fra House Doctor.

Varenummer: 5707644498198
Før NOK 2 150,00
NOK 1 828,00
Spar NOK 322,00
Info / Kjøp
Varenummer: 5707644499812
Før NOK 1 200,00
NOK 1 020,00
Spar NOK 180,00
Info / Kjøp

Skaperne av House Doctor er de tre søsknene Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel og Klaus Juhl Pedersen som sammen startet selskapet etter flere år som brukskunstforhandlere. De var alle tre enige om at det manglet noe nytt på den danske designscenen. Så med en masse gode ideer i ermet, ble House Doctor født i 2001.

House Doctor ligger i Ikast i midten av Jylland, og er på bare noen få år gått fra en mindre virksomheten til at i dag ha mer enn 100 ansatte og være helt med i toppen av dansk interiørdesign.

Merket designer foruten lamper også alt annet interiør til hjemmet, som f.eks. møbler, tepper, pyntegjenstander, kjøkkenutstyr og utendørsprodukter. Alle er designet med fokus på det som er lekende, annerledes og nyskapende.

Med basen sin i Danmark, er det naturlige valget av materialer tre, kobber, metall og steintøy med respekt for nordisk stil og natur.

Her i butikken vil du finne et stort utvalg av de mest populære lampene fra House Doctor.

Om Lampemesteren.no

Velkommen til Lampemesteren

Hos Lampemesteren har vi samlet de mest eksklusive lampene fra designere og produsenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt.  Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Vi har lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre - lamper som kanskjve vil følge deg hele livet.
Les mer

Kundeservice

Åpningstider for support
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +47 2198 4305

E-post: info@lampemesteren.no

Lampemesteren.no er e-mærket
Les mer

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +47 2198 4305  |  info@lampemesteren.no
0 varer i kurven