Eva Solo Boligtilbehør

Oppdag det unike Eva Solo-hjemmetilbehøret, inkludert Carry TV-stativ, Rope Mirror, Abalone Stool og Smile Hyllesett og Smile Sengebord, som kombinerer estetikk og funksjonalitet på best mulig måte. Disse dekorative og praktiske møblene er tilgjengelige i en rekke ulike varianter som passer perfekt inn i ethvert interiør. Med sin unike design og materialer av høy kvalitet tilfører Eva Solo hjemmetilbehør både stil og funksjonalitet til hjemmet ditt. Finn ditt nye TV-stativ, barkrakk, runde speil, vegghengt nattbord eller smarte hyllesystem nedenfor!

Se også unike lamper fra Eva Solo her

Eva Solo TV-stativ - en kombinasjon av eleganse og funksjonalitet


Eva Solo TV-stativ er et perfekt eksempel på varemerkets evne til å kombinere eleganse med funksjonalitet. Disse Carry TV-stativene gir en stilig og moderne måte å presentere TV-en på, samtidig som de gir praktisk oppbevaringsplass for elektronikk og medieenheter som ikke lenger trenger å henge på veggen eller ta opp plass i hyller og skap. Med sin elegante og minimalistiske design passer de perfekt inn i ethvert interiør, fra det moderne og minimalistiske til det mer tradisjonelle og klassiske.

Eva Solo TV-bordene er designet med tanke på kvalitet og holdbarhet. De er laget av robuste materialer som metall og rustfritt stål, noe som gir dem en solid konstruksjon som tåler daglig bruk og slitasje. De rene linjene og den enkle estetikken gjør dem til det ideelle valget for deg som ønsker å tilføre hjemmekinoen et snev av eleganse.

Med et TV-bord fra Eva Solo får du ikke bare et funksjonelt møbel til TV-en, men også et estetisk tilskudd til hjemmet ditt. Enten du foretrekker et TV-stativ i elegant svart eller rått rustfritt stål, finner du helt sikkert en modell som passer til ditt hjem.

Rundt speil - tidløs eleganse til alle rom


Et rundt speil er et tidløst og allsidig tilbehør til alle rom. Eva Solos Rope Mirror er ikke bare en praktisk løsning for å sjekke hvordan du ser ut, men også et elegant og stilfullt tilskudd til innredningen. Speilene finnes i forskjellige størrelser, slik at du kan finne det som passer perfekt til ditt hjem.

Et speil på badet, i gangen eller på soverommet er ikke bare et funksjonelt tilbehør til hjemmet, det kan også brukes som et dekorativt element i hjemmet. Plasser et stort speil i stuen eller gangen for å skape en følelse av rom og lys, eller heng flere små runde speil sammen for å skape en unik og iøynefallende veggutstilling.

Et speil fra Eva Solo er designet med tanke på både funksjonalitet og estetikk, da de er laget av materialer av høy kvalitet, blant annet glass og skinn, noe som gir dem et luksuriøst og elegant utseende. Et speil med skinn har også et enkelt og tidløst design, noe som gjør det til et perfekt valg for enhver interiørstil, fra moderne og minimalistisk til klassisk.

Barstol - komfort og stil i hjemmet


En barkrakk er et uunnværlig møbel på kjøkkenøya eller i barområdet. En Eva Solo Abalone-krakk gir ikke bare en komfortabel sitteplass, men også en stilig og moderne design. Hos Eva Solo kan du få en barkrakk med ryggstøtte, en barkrakk i tre og en barkrakk med skinnsete, så du har alle muligheter til å finne den perfekte barkrakken til kjøkkenøya eller baren din. Mens en barkrakk med ryggstøtte gir ekstra komfort og støtte, er en barkrakk uten ryggstøtte ideell for en mer avslappet og uformell sittestilling. Derfor er Eva Solos barkrakk med ryggstøtte en ideell barstol til kjøkkenet, slik at du kan være sikker på å sitte komfortabelt og føle deg støttet i ryggen.

Med sin enkle og moderne design passer Eva Solos barkrakker perfekt inn i alle interiørstiler, spesielt de mer moderne eller minimalistiske. Den slitesterke konstruksjonen og de komfortable setene gjør dem til det ideelle valget for både private hjem og offentlige rom.

Veggmontert nattbord - smart oppbevaring på soverommet


Et veggmontert nattbord er en smart og plassbesparende løsning på soverommet. Eva Solos Smile-sengebord fungerer ikke bare som et praktisk sidebord med oppbevaring, men også som et stilig, moderne og dekorativt designelement på veggen. Nattbordene finnes i ulike farger, slik at du kan finne det som passer perfekt til sengen og soverommet ditt.

Med et veggmontert nattbord kan du også frigjøre gulvplass rundt sengen og skape et mer romslig og organisert soverom. Du kan for eksempel bruke det til å oppbevare bøker, briller, telefoner og andre småting, slik at du alltid har dem for hånden når du trenger dem.

Et Eva Solo nattbord er designet med både funksjonalitet og estetikk i tankene, ettersom du får et lite sidebord laget av tre av høy kvalitet, noe som gir bordet en solid og holdbar konstruksjon som også ser flott ut på veggen. Smiles enkle og moderne design gjør dem til det perfekte valget for enhver interiørstil, spesielt moderne og minimalistiske.

Vegghyller - organisert oppbevaring med stil


Vegghyller er en praktisk og stilig måte å organisere og vise frem favorittgjenstandene dine på. Eva Solos utvalg av veggmonterte hyllesystemer, inkludert Smile Shelf Set, tilbyr ikke bare funksjonell oppbevaring, men fungerer også som et elegant og moderne designelement i interiøret. De smarte, smale hyllene finnes i ulike størrelser, former og farger, og med dem kan du skape det perfekte oppbevarings- og utstillingsområdet i hjemmet ditt. Du kan for eksempel bruke disse hyllene på kjøkkenet, der de gir ekstra oppbevaringsplass for kjøkkenting, bidrar til å holde kjøkkenet organisert og ryddig og gir enkel tilgang til de tingene du ofte bruker på kjøkkenet, siden de er plassert innen rekkevidde.

Disse estetiske og funksjonelle trehyllene gjør at du kan frigjøre gulvplass og skape mer plass i hjemmet ditt. I tillegg tilfører trehyller en naturlig skjønnhet, varme og tekstur til ethvert rom og kan passe til forskjellige stiler, fra moderne til rustikke. Du kan bruke dem til å stille ut bøker, bilder, planter og andre pyntegjenstander, noe som gjør dem til en integrert del av ethvert rom i innredningen din. Du kan også bruke dem til å oppbevare nøkler, post og andre småting, slik at du alltid har dem for hånden når du trenger dem.
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.