Farger
Material
Merke

Toldbod

Toldbod lampen er med sitt minimalistiske og behagelige uttrykk blitt en sann klassiker og henger i mange hjem over hele verden. Toldbod - serien består av flere modeller - 290 - designet i 1982, 155 fra 2006 og 120 som er designet i 2009. Det er spesielt den flotte, moderne Toldbod 120, som virkelig har solt seg i glansen på den store lampe scene. Å med god grunn. Toldbod er nemlig designet med det prinsipp at lampens lys skal kunne lyse opp et helt rom uten å blende.

Toldbod pendelen henger fint alene, men er også utrolig flott hvis du velger å henge dem i klynger sammen. Kanskje i forskjellige farver og høyder? I februar 2018 er Toldbod 120 lansert i nye flotte farger, blant annet rosa, lysegrå og blågrå. Så Toldbod kan nå også passe inn i de mange fargerike hjem eller kanskje som en liten fargebombe i det minimalistiske hjem?

Toldbod passer inn alle steder. Så om det er stuen, kjøkkenet, soverommet, gangen eller ditt uteareal som behøver en ny fantastisk lampe, ja så er Toldbod et godt valg!
Finn Toldbod lamper her.

Mer om Toldbod

Mangler du en utendørslampe, så er Toldbod 155 et godt valg! Enkel form og med et nedgående fantastisk lys.
Toldbod 120 pendelen er flott over spisebordet, i køkkenet eller kanskje også på barneværelset. Utformet i støpt aluminium, som gjør den ekstra kraftig og holdbar. Den pulverlakkerte overflaten gir pendelen en bløt, silkematt finish som også gjør det enkelt å vedlikeholde den. Pendelen bruker en G9 - halogenpære.

Louis Poulsens designteam utviklet Toldbod 120 i 2009 og designet er basert på pendelens forgjenger, Toldbod 290 fra 1982 og Toldbod 155 fra 2006. Hele Toldbod serien bruker en avansert lysreflektor basert på PH  Ellipse - reflektoren. Det var det siste gatebelysningskonsept som ble uttenkt av den legendariske Poul Henningsen. Lampens utforming har vist seg å være perfekt både til utvendig og innvendig bruk. Reflektoren garanterer et symmetrisk, ensartet lys som ikke blender. Perfekt som fokusert arbeidslys og som stemningslys. Toldbod retter størstedelen av lyset ned, som er helt i tråd med PH`s filosofi om å skape og utforme lyset, så det oplyser rommet helt uten å skinne direkte i øynene.


Om Lampemesteren.no

Velkommen til Lampemesteren

Hos Lampemesteren har vi samlet de mest eksklusive lampene fra designere og produsenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt.  Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Vi har lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre - lamper som kanskjve vil følge deg hele livet.
Les mer

Kundeservice

Åpningstider for support
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +47 2198 4305

E-post: info@lampemesteren.no

Lampemesteren.no er e-mærket
Les mer

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +47 2198 4305  |  info@lampemesteren.no
0 varer i kurven