Affiliate-programmet for Lampemesteren
AFFILIATE-PARTNER
Som affiliate-partner kan du tjene penger på å markedsføre produktene våre på nettstedet ditt, bloggen din og mye mer. Vi tilbyr et bredt utvalg av belysningsprodukter fra noen av de mest anerkjente merkene i bransjen, inkludert Louis Poulsen, Flos, Gubi og mange flere.
Som affiliate-partner får du tilgang til våre reklamer i form av bannere, oppdaterte logoer og miljøbilder som du kan bruke på nettsiden eller bloggen din. Vi har minst tre kampanjer på gang hver måned på nettstedet vårt, så det er mange muligheter til å finne materiale som passer målgruppen din. Vi sender ut et nyhetsbrev i slutten av hver måned, der du får informasjon om den kommende månedens kampanjer og spesialtilbud. Vi har en gjennomsnittlig betalingstid på ca. 2 uker og godkjenner alle gjennomførte transaksjoner.

Vårt mål med affiliateprogrammet er å øke merkevarekjennskapen og skaffe nye kunder, og å nå nye og eksisterende kunder med våre tilbud og kampanjer.

Vi har noen få "no go" når det gjelder affiliate-programmet, og de er som følger:

 • Vi jobber ikke med spillsider, pornosider, kryptosider, lånesider eller sider som til forveksling ligner på en nettbutikk.
 • Det er ikke tillatt å reklamere for Louis Poulsen-produkter.
 • Butikkmerker må ikke assosieres med ord som f.eks. "kopi"

  Vi samarbeider med ulike plattformer, så det er mange muligheter til å finne den som fungerer i ditt land eller din region - se hvilken plattform vi samarbeider med i Norge.: TradeTracker

  Har du ytterligere spørsmål om vårt affiliateprogram, er du velkommen til å kontakte:
  Kristina Simonsen
  Content Manager
  E-post: kristina.simonsen@lampemesteren.dk  

  Vi ser frem til et godt samarbeid.

  Med vennlig hilsen
  Lampemesteren