Velkommen till Lampemesteren.no
Hos Lampemesteren.no har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.
Åpningstider for besvarelse av kundehenvendelser
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00 Lørdag-søndag : Lukket 
Hvem er vi?
Lampemesteren.no A/S Birkmosevej 18 6950 Ringkøbing Danmark
Bank : DNB - Dronning Eufemias Gate 30, N-0191 Oslo Konto-nr. : 15035684929 IBAN-nr. : NO7715035684929 Swift: DNBANOKKXXX Org.nr.: NO914125332 MVA 
Folkene bak skjermen
Hos oss, har vi et godt team av medarbeidere som er alltid klar til å hjelpe deg.
Kvalitet og design
Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt. Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Vi har lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre - lamper som kanskje vil følge deg hele livet?
En opplevelse
Vi mener det skal være en opplevelse å kjøpe designerlamper - du skal kunne lese om både lampenes og designernes historie. Vi ønsker å gi deg rik kunnskap om lampen og dens historie, så du ikke kun kjøper en belysningskilde, men et unikt produkt med sjel og historie. Du vil også finne detaljerte beskrivelser og teknisk informasjon om alle våre lamper. Dessuten har vi lagt stor vekt på å informere om de forskjellige designerne og produsentene.
Møt oss på sosiale medier
Vi holder deg oppdatert med de siste trendene og nyhetene innen belysning. Følg oss på sosiale medier, der du også har mulighet til å delta i konkurranser og følge med på gode tilbud og kampanjer. La deg også inspirere av stemningsfulle bilder med belysning for hele hjemmet
Les mer her
Mulighet for å handle på alle tider av døgnet - billig
Da vi også har en stor fysisk forretning i Ringkøbing i Danmark kan du være sikker på at det er en fagmann bak salget. I vår nettbutikk vil du kunne finne dine nye lamper til gode priser. Du kan enkelt bestille alle dine lamper til enhver tid fra din sofa og få dem levert til døren. Ved kjøp av alle lamper samt, skjermer og ledninger for over NOK 999,00. blir varene levert FRAKTFRITT.
Nyheter
Vi følger de nyeste trender og oppdaterer vår hjemmeside jevnlig, så du til enhver tid kan følge med på det nyeste nye innenfor designbelysning.
Levering
Du bestemmer selv hvor varen skal leveres. Vi tilbyr gratis frakt ved kjøp for over kr 999,-.
Trustpilot
Se alle våre kunders positive opplevelser og anmeldelser på Trustpilot.
Flere steder i verden


OVER 16.000 PRODUKTER

26 LANDE INKL. .COM

OVER 70 ANSATTE

OVER 100 TOPPMERKER
Lampemesteren ønsker kontinuerlig å utvikle seg som markedets førende lampebutikk.
Lampemesterens verdier
  • Vi er profesjonelle, kvalitetsbevisst og yter alltid god service
  • Vi er kunde - og resultatorientert
  • Vi er behjelpelig
  • Vi har yter alltid det lille ekstra for våre kunder
  • Vi er engasjerte og motiverte
Kontakt oss
Kontakt oss om du har spørsmål til lamper, lyskilder eller annet det måtte være. Vi er her for våre kunder både før, under og etter en handel hos oss. Telefon: 2198 4305Mail: info@lampemesteren.no
Hos Lampemesteren tenker vi på miljøet! Vi gjør det vi kan for å kunne gjenbruke papp og papir. Vi unngår helst plastikk i våre forsendelser. All papp blir revet og gjenbrukt som fyll til beskyttelse av de kasser som sendes ut. Det er miljøbevisst og forenkler også bortskaffelsen av produktinnpakkningen for kunden.