Gavekort til Lampemesteren

Vet du ikke hva du skal gi i gave eller mangler du en gave til bursdag, julaften, bryllup, dåp eller en annen festlig begivenhet? Da kan et gavekort til Lampemesteren raskt falle i god smak hos mottakeren.
Gavekortet kan benyttes på hele Lampemesterens nettbutikk, hvor du finner alt fra bordlamper til pendler. Det er noe for enhver smak, enten du liker dansk design eller italiensk. En lampe er den perfekte gaven som kan være med til å spre glede og skape minner gjennom livet.
Gled din mor, far, søster, bror, kjæreste, venninne, venn eller et familiemedlem med en god shoppingopplevelse hos Lampemesteren. Uansett hvilken begivenhet det er snakk om, vil et gavekort til Lampemesteren være et sikkert valg.

Hos Lampemesteren har vi over 14.000 forskjellige lamper, pærer, reservedeler og vårt prisnivå spenner seg vidt, så mon tro det ikke er noe å finne. Vi står i hvert fall til rådighet hvis det skulle være noen spørsmål.

Kjøp et gavekort til Lampemesteren via vår samarbeidspartner Huuray.

Gavekortet vil være gyldig i 3 år fra utstedelsesdatoen, gavekortet kan ikke byttes til kontanter.
Hvis du skulle angre kjøpet av gavekortet, vennligst kontakt Huuray.
Har du spørsmål eller mangler inspirasjon, vennligst kontakt vår kundeservice på tlf. +47 2198 4305 eller info@lampemesteren.no