OYOY Living Design Mini

Når du skal innrede et barnerom, er det viktig å velge møbler og tilbehør som ikke bare er vakre, men også praktiske og lekne. Hos OYOY Living Design Mini finner du et imponerende utvalg av unikt tilbehør som bringer glede, kreativitet og funksjonalitet til ethvert barnerom. Enten det er en krakk, et kosedyr, et leketeppe, en knaggrekke eller et teppe, har OYOY Living Design Mini alt du trenger for å gjøre barnerommet både praktisk og morsomt. Gi barnet ditt den beste starten med kvalitetsprodukter som stimulerer fantasien og støtter utviklingen.
Arca Stool Nature - OYOY Living Design
Forventet på lager om: 3-5 dager
Viser 20 av 20 produkter

Stilig krakk til barn - oppmuntrer til selvstendighet og utforskning


En krakk til barn fra OYOY er ikke bare en vanlig krakk. Den er en invitasjon til selvstendighet og utforskning for de minste. Med den rette krakken kan barnet enkelt nå hyller, vasken på badet eller favorittbøkene på øverste hylle. Det gir ikke bare en praktisk dimensjon til rommet, men også en følelse av selvstendighet og mestring for barnet. I OYOYs sortiment finner du ulike typer krakker som alle har unike funksjoner og designelementer som passer perfekt til ethvert barnerom.

En krakk som Rabbit Step Stool er et sjarmerende tilskudd til ethvert barnerom med sin robuste konstruksjon, og er perfekt for små barn som trenger litt ekstra hjelp til å nå opp til vasken eller badekaret. Med det ergonomiske håndtaket er den også enkel å flytte rundt, noe som gjør den ideell for å støtte barnets selvstendighet. Iro Stacking Stool er derimot en allsidig løsning som både er funksjonell og estetisk på barnerommet. Denne stabelstolen er perfekt for småbarn, siden den kan fungere som stol, nattbord eller som en interaktiv del av leken. Til slutt har de Arca Stool, som er en elegant og moderne krakk som setter et sjarmerende preg på ethvert barnerom. Med sin enkle design og slitesterke konstruksjon er denne trekrakken ideell for større barn som trenger en stabil og stilig løsning for å nå hyller eller kommoder.

Enten det er Rabbit Step Stool, Iro Stacking Stool eller Arca Stool, er OYOYs krakker designet for å oppmuntre barn til selvstendighet og utforskning. Med sine unike funksjoner og stilige design er disse krakkene en uunnværlig del av ethvert barnerom som ønsker både funksjonalitet og estetikk.

Jakkehylle til barn - organisering med stil


En OYOY-jakkehylle til barn er mer enn bare et sted å henge jakker og vesker. Det er en måte å skape orden og stil på på barnerommet eller i gangen. Med ulike former og figurer som dyr eller skyer blir knaggrekken ikke bare en praktisk løsning, men også et dekorativt element som gir rommet personlighet. Barnet ditt vil elske å henge favorittjakken eller ryggsekken sin på disse lekne knaggene.  

Leketeppe og leketeppe til barn - få et eventyrland under føttene


Et leketeppe fra OYOY er mer enn bare en måte å dekke gulvet på. Det er en kilde til komfort, kreativitet og lek. Med myke materialer og livlige mønstre skaper teppet ikke bare et behagelig underlag å leke på, men også et sted der barnet kan slippe fantasien og kreativiteten løs. Fra bygging av teppefort til lek med lekebiler - teppet blir en uunnværlig del av barnets lek.

Se for deg et barnerom forvandlet til et magisk eventyrland med et koselig leketeppe fra OYOY. Et leketeppe er ikke bare et mykt og koselig underlag å leke på, det er også et univers av fantasi og lek. Barnet ditt vil tilbringe timevis med å utforske og finne på historier på de fine leketeppene, og med ulike mønstre, farger og temaer kan leketeppet forvandles til hva som helst på sekunder. OYOYs utvalg av leketepper omfatter en rekke unike design som innbyr til lek, læring og utforskning for barn i alle aldre.

En av disse lekemattene er Nautilus Hopscotch, som er sirkelformet med tall på, slik at barna kan hoppe seg gjennom en morsom og utfordrende hoppebane. I tillegg til å være underholdende, bidrar denne lekematten også til å utvikle barnas motorikk og tallforståelse på en leken måte. Lekematten Toucan er et annet fargerikt og livlig teppe med en vakker tukanfugl på, noe som gjør den både til en visuell fryd og en mulighet for barna til å utforske og forestille seg dyrelivet i jungelen. Adventure Playmat er et leketeppe med ulike landskap og veier, noe som gir uendelige muligheter for lek og fantasi. Denne matten er perfekt for barn som elsker å leke med biler, tog eller andre kjøretøy. Ved å følge veiene på teppet kan barna utforske ulike miljøer og skape sine egne historier og eventyr.

Enten det er Nautilus Hopscotch, Toucan eller Adventure Playmat, tilbyr OYOYs lekematter en verden av lek og læring under barnas føtter. Med sine fantasifulle design og funksjonelle funksjoner er leketeppene et flott tilskudd til alle barnehager som ønsker å stimulere barnas fantasi og kreativitet.

Badebasseng for barn - lek og avkjøling i hagen


Når det gjelder sommermoro og avkjøling for de minste, er et svømmebasseng fra OYOY den perfekte løsningen. Her tilbyr OYOY et utvalg av sjarmerende svømmebassenger, blant annet det lekne sjiraffbassenget, det fargerike Moni-bassenget og det søte elefantbassenget, alle i to størrelser, så det finnes noe for enhver alder og hage. Hvert basseng leveres også med en matchende badeball for å gjøre sommeropplevelsen komplett for barna. Enten det er en dag i hagen, på stranden eller ved bassenget, vil disse bassengene fra OYOY sørge for timevis med moro, lek og avkjøling under solen for de minste i familien.

Finn mer unikt tilbehør til hjemmet for barn fra merker som ferm LIVING, Bloomingville og mange andre her.
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.