Philips Hue

Det er en helt ny måte å tenke belysning på. Belysningen kan nå virkelig brukes til å skape velvære i hverdagen. Du kan kode det til å vekke deg, til å gi deg godt arbeidslys, til å gi deg fornyet energi og til å skru på lyset i hele huset når du nærmer deg, eller slukke lyset når du kjører hjemmefra. Du kan også velge å få farget lys, og med Philips Hue Color pærer eller lamper kan du velge mellom hele 16 millioner farger.

Les eventuelt mer om Philips Hue-systemet her
Viser 36 av 146 produkter

Hvordan virker Philips Hue?

Philips Hue er det nyeste innen belysning. Det finnes nesten ikke grenser for hva disse pærene og lampene kan settes sammen med, og hvilken stemning de kan spre rundt seg i de rommene de plasseres i. I likhet med at noen interesserer seg for PC, boliginnredning og krimskrams, er Philips Hue en ny form for hobby. Du kan synkronisere lyset med din TV, og musikk så lyset passer til lyden, du kan velge mellom 16 millioner farger og tilkoble opptil 50 Hue enheter på et startsett. Hue produktene er superenkle å bruke, det er også lett å utvide uten langsiktige installasjoner. Du kan sette lampene til å skru seg av når du drar hjemmefra, og skru seg på når du er noen få meter fra  boligen, du kan dimme dem og ha på flere farger samtidig. Du kan blande både Hue white og Hue color og styre alle med din smarttelefon. Du kan leke med fargetoner, og skape den perfekte stemningsbelysningen, og de passer til og med på forhånd til dine GU10, E14 og E27-lamper.

Philips Hue startpakke – Hva er et starterkit?


Ved kjøp av et Philips Hue starter kit white, får du 2 stk. E27 pærer, som har alle Hues kjente effekter, en lysdimmer som kan brukes inne i boligen pluss en bridge, som er den enheten som du kobler til din WIFI, så du kan kommunisere mellom din smartenhet og pærene/lampene. Startpakken kan også kjøpes uten lysdimmeren, hvis man foretrekker å kun bruke smarttelefonen.

Philips Hue starter kit color, er egentlig maken til white startkit, her får du istedenfor lysdimmeren med en ekstra E27 pære. Color pakken har hele 16 millioner forskjellige farger som du kan skifte mellom og bruke på kryss og tvers av hverandre. Som noe nytt, kan du få Hue produktene med en GU10 sokkel. Her kan man også kjøpe en startpakke, som inneholder 3 stk. GU10 pærer color og en Bridge. GU10 pærene kan også fås i noe som heter Ambiance, som er alle typer hvite farger, alt fra en herlig varm hvit til koselig belysning, og til en kaldere arbeidsbelysning – du har alle valg i én pære!

Når du skal finne et Philips Hue-startsett som passer perfekt til deg, må du først vurdere hvilke pærer som passer perfekt til dine behov. Det kan for eksempel være et startsett med Philips Hue GU10-pærer, som både er trygge, energibesparende og gir deg det mest effektive lyset. I et startsett inkluderer også en Philips Hue Bridge, som kan brukes til å kontrollere opptil 50 Philips Hue-pærer eller opptil 12 forskjellige Philips Hue-lamper, slik at du bedre kan skape den perfekte belysningen og atmosfæren.

Philips Hue-produkter kan plasseres hvor som helst i hjemmet, du kan for eksempel bruke en Philips Hue Light Strip ved trappen eller under møblene dine, for å skape et unikt lysuttrykk i hjemmet ditt. Du kan også bruke en mindre pære med GU10-sokkel, som passer perfekt i en Philips Hue-spot, som også kan dimmes trådløst etter behov og humør. Du kan også bruke pærer med Bluetooth-teknologi, slik at du umiddelbart kan betjene dem på en rask, enkel og effektiv måte - se hele utvalget vårt av Philips Hue Bluetooth-pærer her. Du kan også bruke en Philips Hue utendørs lampe, som du også kan koble til din Bridge, for å bringe den gode belysningen og atmosfæren med ut i uteområdene dine.

Du kan også plassere en Motion sensor fra Philips Hue utenfor over garasjen eller i en gangvei, slik at din intelligente belysning automatisk slår seg på når du beveger deg, slik at du slipper å famle rundt i mørket. Denne batteridrevne Hue Motion-sensoren er enkel å installere selv ved hjelp av et magnetisk beslag eller en enkelt skrue, og den kan installeres hvor som helst i hvilket som helst hjem helt uten bryet med ledninger. Du kan også bruke Hue-appen din til å justere bevegelsessensoren din, og samtidig tilpasse innstillingene dine i henhold til bestemte tider på dagen.

Finn også hele utvalget vårt av Philips Hue-tilbehør her

Hva er Philips Hue Lightstrips?


Er du en av de som elsker å leke med lyset, og lage masse moro og eventyr i de forskjellige rommene, kan du også få en Lightstrip plus startpakke – 2 meter. Disse lightstrips er geniale hvis du lage noen kule effekter på trappen, i glasskapet eller kanskje bag din TV. Du kan skifte lengde og farger, også lager de ingen riper eller hull, da de blir klistret fast. De er derfor ikke montert med skruer osv. Som lager stygge hull og synlige merker. Hvis man vil flytte sine Lighstrips til et annet sted, er det dermed ikke noe som avslører hvor de satt før.

Pære, LUX, Lightning, hva betyr det?


Det er vanskelig å forklare en pæres LUX verdi, da det kommer helt an på hvor nærme du er pæren/lampen den sitter i, men som en tommelfingerregel bør arbeidslys være ca. 500 LUX, hvor dagslys til sammenligning er ca. 1000 LUX. Til gjengjeld kan man måle i lumen, som er det man måler en LED pære i. For eksempel tilsvarer 140 lumen til 15 Watt og 1520 lumen til 100 Watt. Man kan også måle Kelvin på en pære, det er pærens farge/varme/lys den avgir. En pære med et varmt lys ligger mellom 2700-3300 Kelvin, en nøytral farget pære ligger mellom 3500-400 Kelvin og en kald farget pære ligger mellom 4000-5000 Kelvin. Så jo varmere lys du ønsker, jo lavere Kelvin må den ha.

Philips Hue LED – velg den riktige!


Alle Philips Hue produkter er i LED. Det vil si at de er meget energieffektive, men de kan fortsatt dimmes. Det er nemlig ikke en selvfølge at LED pærer og lamper er dimbare, men det er det med Philips Hue produktene. Har du spørsmål om hele Philips Hue utvalget, så ikke nøl med å kontakte oss, vi sitter klare på enten mail, chat eller telefon for å hjelpe deg med å gjøre de riktige valgene.

Belysning fra Philips Hue er en helt ny måte å bruke belysning på i hjemmet. Koding av lyset som før krevde avanserte el-installasjoner i huset, kan nå løses med pærer, en Bridge og Philips Hue app’en.
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.