Frakt & levering

Leveringstider

OBS – Vær oppmerksom på at leveringstidene er veiledende for hva det normalt tar for den enkelte leverandør. Det kan hende at enkelte varer er midlertidig i restordre og dermed kan ta litt lenger tid. Spesielt for reservedeler kan dette gjøre seg gjeldende.

På lenken du har mottatt etter bestillingen din kan du alltid holde deg oppdatert med forventet leveringstid.

Frakt & levering

Vi leverer fraktfritt over hele Norge med GLS eller Bring, ved kjøp for minst NOK 999.
Leveringstiden er typisk 3-5 virkedager hvis varen er på lager i den ønskede fargen/variant ellers vil det typisk gå 1-3 uker ekstra, hvilket kan forekomme for noen av de mer unike italienske produktvariantene.

Ved forsinkelser hos Post Danmark eller GLS kan Lampemesteren.no ikke holdes ansvarlig.
Vi sender alle varer som pakkepost. Dette gjør det mulig å spore pakken, i tilfelle det skulle oppstå problemer, eller hvis varene mot forventning skulle være forsinket.

Kontroller varene dine

Vennligst sjekk innholdet i pakken ved mottakelse. Er pakken og/eller innholdet skadet når du mottar det, skal du straks opprette en reklamasjon via lenken du mottok etter bestillingen din. Her vil du bli bedt om å sende bilder av emballasje innvendig og utvendig, samt bilde av lampeskadene. Du vil via lenken bli veiledet til hva vi trenger fra deg. Du skal være OBS på at fraktskaden skal anmeldes senest 2 dager etter at du har mottatt pakken. Lampemesteren.dk er ikke ansvarlig for varer som er blitt skadet under transporten. Vi pakker alltid varene inn med største omhu, så risikoen for fraktskader minimeres. Vi vil løse din reklamasjon hurtigst mulig.

Skulle det oppstå problemer eller forsinkelser, er du velkommen til å kontakte kundeservice der vi anbefaler at du har ordrenummeret klart for å lette ekspedisjonen.

E-postː info@lampemesteren.no

Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss

Så ring  oss på telefon 2198 4305 eller skriv en mail til info@lampemesteren.no.