Frakt & levering

Leveringstider

OBS – Bemerk at leveringstidene er veiledende for hva det normalt tar for den enkelte leverandør. Det kan forekomme at enkelte varer midlertidig er i restordre og dermed kan ta litt lengere tid. Spesielt for reservedeler kan dette være gjeldende. Vi kontakter deg raskest mulig med forventet leveringstid når denne er oss tilgjengelig.

Frakt & levering

Vi leverer fraktfritt i hele Norge med posten, ved kjøp av alle lamper eller ved kjøp for minst NOK 999,00.
Leveringstiden er typisk 1 til 2 uker, hvis varen er på lager i den ønskede farge/variant ellers vil det typisk gå 2-3 uker ekstra, hvilket kan forekomme for noen av de mer unike italienske produktvariantene.

Ved forsinkelser hos posten kan lampemesteren.no dog ikke settes til ansvar.
Vi sender alle varer som pakkepost. Dette gjør det mulig å spore pakken hvis det skulle oppstå problemer, eller hvis varene mot forventning skulle være forsinket.

Kontroller varene dine

Du bes om å kontrollere pakkens innhold ved mottagelse. Er pakken og/eller innholdet skadet når du mottar det, skal du melde om det til posten med det samme, eller senest 2 dager etter mottagelsen og deretter, alt etter hva som avtales, returnere varen, til oss eller transportøren. Lampemesteren.no er ikke ansvarlig for varer, som er blitt skadet under transporten. Vi pakker alltid varene inn med største omhu, så risikoen for fraktskader minimeres.

Skulle det oppstå problemer eller forsinkelser er du velkommen til å kontakte kundeservice hvor vi anbefaler at du har ordrebekreftelse eller faktura/kjøpskvittering klar for å lette ekspedisjonen.

Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss

Så ring  oss på telefon 2198 4305 eller skriv en mail til info@lampemesteren.no.
Jørgen, Anni, Bodil og Kim - Pakkeriet