Takvifter

Blant utvalget av takvifter med lys finner du flere forskjellige stilarter og størrelser. Enten du vil ha en takvifte som passer til den klassiske eller moderne innredningen, finner du den her. Velg mellom et stort utvalg takvifter med lys og fjernkontroll, som sikrer enkel betjening av produktets funksjoner.

Felles for de forskjellige takviftene er den innebygde lampen. Takket være den praktiske kombinasjonen får du både luftsirkulasjon og belysning i rommet – i ett komplett produkt. Du trenger derfor ikke å velge mellom den gode belysningen og inneklimaet i rommene du oppholder deg mest i.

Flere grunner til å velge en takvifte

En takvifte er ofte den mest effektive formen for luftsirkulasjon. I tillegg til muligheten for en mer sentral beliggenhet, er det bedre plass til en vifte med større vinger i taket enn det er på bordet eller gulvet.

Med en takvifte bryter du puten med varm luft som i mange tilfeller samler seg like under taket i et rom. Takviften kan med fordel også brukes i større rom, for å fordele varmen, der den ellers stiger og ligger under taket. Ved å velge en takvifte med innebygd lampe trenger du ikke å velge mellom god luftsirkulasjon og den gode belysningen – det skal kun være plass til det ene apparatet.

Takvifte til soverommet eller arbeid

Bruk en takvifte i rommene du oppholder deg lenge i – soverommet, kontoret eller stuen, for å oppnå et bedre inneklima. Bruk viften til å bli kvitt den tunge luften som ofte er årsaken til tretthet og hodepine. Viften kan også brukes til å fordele varmen i hele huset, ved å plassere den ved hjemmets varmekilder eller ved store vinduer.

Takvifte med lys og fjernkontroll

Ofte forbinder man en takvifte med noe nostalgisk og koselig. I takt med utviklingen er det kommet utallige forskjellige design – noen med et nostalgisk utseende, mens andre bærer preg av et moderne og minimalistisk utseende. Den tradisjonelle trekksnoren som tidligere ble brukt til betjening, er erstattet med moderne teknologi. I tillegg til den praktiske kombinasjonen av ventilasjon og belysning, har de aller fleste viftene våre mulighet for betjening med fjernkontroll.  

Funksjonene varierer, men lar deg vanligvis starte og stoppe, samt justere hastigheten av rotasjonen uten at man behøver å reise seg. Det samme gjelder for betjeningen av lyset, det kan slås på, av og justeres i styrke fra den medfølgende fjernkontrollen.
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.