Miffy

Verdens søteste lampe til barnerommet er uten sammenligning Miffy lampen fra hollandske Mr. Maria. Figuren Miffy kommer fra en hollandsk barnebok, og er på rekordtid blitt en kjempesuksess i hele verden! Miffy kommer i 3 forskjellige størrelser - First Light, Original og XL. Originalstørrelsen var den første som kom på markedet, og denne størrelsen er perfekt som gulvlampe på barnerommet. Miffy er den perfekte tilføyelsen til barnerommet, og kan selvfølgelig også få en plass i stuen eller på kjøkkenet, hvis den skulle ha lyst til det! Oppgrader hjemmet ditt med en søt og meget moderne Miffy lampe fra Mr. Maria.
Lampen er med sitt hyggelige og godmodige uttrykk en god venn for barna og den perfekte nattlampe, hvis de små synes rommet blir litt for mørkt om natten. First Light er en mindre utgave, som lades opp med en USB kabel og er derfor enkel å ta med rundt i huset, hvis Miffy skal på tur. Sist men absolutt ikke minst har Miffy også kommet i en XL utgave på hele 80cm, hvis din Miffy godt kan ta litt mer plass på rommet.
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.