Piffany
Type
Farger
Material

Piffany Copenhagen

Piffany Copenhagen er en dansk designvirksomhet som skal hjelpe deres kunder med å oppdage morsomme og unike produkter. De spesialiserer seg på ting som man ikke ser overalt og som har en spesiell karakter eller en finurlig funksjon.

Visjonen til Piffany Copenhagen er å bringe personlighet inn i hjemmet ditt. Dette går tydelig igjen i alle deres produkter, både lamper og tilbehør. Det lekes med materialer og former, noe som gjør produktene fra Piffany helt unike.

Mr. Wattson er det nyeste innenfor Piffany Copenhagens univers. Denne lille, morsomme slektningen gir hygge og karakter, og kan passe inn i hjemmet der du synes det mangler noe unikt. Mr. Wattson kommer i syv forskjellige farger.

Under finner du produktene fra Piffany Copenhagen.

Mer om Piffany Copenhagen

Unike produkter med en twist, gjør Piffany Copenhagens produkter til noe annerledes og spennende.

Piffany Copenhagen samler de beste og mest unike designene fra et stort antall designere, og forplanter disse i hele Skandinavia.

Mr. Wattson lampen er kun én av de lunefulle produktene fra Piffany Copenhagen. Mr. Wattson kan plasseres akkurat hvor du vil ha ham. Skal han ligge på bokhyllen, stå på nattbordet eller skal han kanskje henge på barnerommet. Hvor enn du plasserer ham, vil han skape glede.

Om Lampemesteren.no

Velkommen til Lampemesteren

Hos Lampemesteren har vi samlet de mest eksklusive lampene fra designere og produsenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt.  Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Vi har lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre - lamper som kanskjve vil følge deg hele livet.
Les mer

Kundeservice

Åpningstider for support
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +47 2198 4305

E-post: info@lampemesteren.no

Lampemesteren.no er e-mærket
Les mer

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +47 2198 4305  |  info@lampemesteren.no
0 varer i kurven