Pandul

Pandul så dagens lys i 1982 og er basert på et nært samarbeid mellom Professor Jørgen Gammelgaard om TIP TOP og VIP kolleksjonene. Disse lampeseriene er fanebærere for de klassiske dyder innenfor dansk lampedesign - på sitt beste.

Panduls lampekolleksjon ble senere utvidet med rettighetene til arkitekt Hans J. Wegners vakre og eksklusive lamper, samt en spennende serie lamper av Danmarks internasjonalt anerkjente designer Erik Magnussen.

Som det seneste tillegg til kolleksjonen introduserer Pandul nå Henning Koppels BUBI-lampe. Pandul står dermed sterkere enn noen gang, med en kolleksjon av klassiske og moderne lamper som er karakterisert ved sitt unike design og enestående kvalitet i foredlingen.
Viser 30 av 30 produkter

Les mer om Pandul lamper

Pandul står nå sterkere enn noensinne med en kolleksjon av klassiske, moderne lamper, som er karakterisert med unikt design og en enestående kvalitet i forarbeidet.

Panduls lampekolleksjon ble udvidet med rettighetene til arkitekt Hans J. Wegners vakre og eksklusive lamper samt med en spennende serielampe av Danmarks internasjonalt anerkjente designer Erik Magnussen.

PANDULS FILOSOFI
Panduls kolleksjon av klassiske, moderne lamper inneholder en rekke av verdens beste lampedesign – fra noen av våre beste arkitekter og designere.

En ekte klassiker i Panduls kolleksjon er - foruten de unike design-kvalitetene - karakterisert med et tidløst design på den måten at man ikke med sikkerhet vil kunne fastslå, om lampen er skapt for tre år eller for tre tiår siden. Som det også gjelder for meget bra musikk, har de klassiske designene i Panduls kolleksjon ingen alder.

Deres tidløse design består av en rekke unike og vakre lyskolleksjoner, som forekommer i pendellamper, vegglamper, bordlamper og gulvlamper. Det er massevis å velge mellom, når det kommer til lyskolleksjonene fra det danske merket Pandul.
Pandul Bubi og andre lamper

En av deres lyskolleksjoner er Bubi, som representerer sin runde form vakkert og enkelt fra hvilken som helst side. Denne pendelserien kan henges alene, i par eller i en klynge av flere, det er kun deg som setter grensen. Den unike Bubi lampen fra Pandul, kan også benyttes som enten en gulvlampe eller bordlampe, du bare setter lampen på det utvalgte stedet, der den så vil pynte stedet med sin behagelige belysning.

Opala lyskolleksjonen er opprinnelig designet av Hans. J. Wegner, og er en ekte klassiker. Lampene kommer i bordlampe, gulvlampe og pendel, som er utført i den beste kvalitet. Den kantede, trekantede formen gir et vakkert lys som kler ethvert rom. Opala designet er et distinkt og nesten futuristisk design som fås i fargene hvit & krom og svart & krom.

En annen klassiker fra Hans J. Wegner er Pendant pendullampen. Det er en høyderegulerbar lampe, hvor det er integrert et ’håndtak’, som er med på å forme designet av den unike lampen. Den flotte Pendant pendellampen kommer i fargene, aluminium, hvit, svart og grafittgrå.

Mangler du en eller flere klassiske lyselementer til hjemmet ditt, som samtidig gir et behagelig lys, så har Pandul sikkert et design som passer inn hos deg.
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.