Globe - Verner Panton
Type
Farger
Material
Merke

Globe - Verner Panton

Vanvittig, fargegal og ”på villspor” var bare noen av betegnelsene som i starten av 60-tallet ble brukt når designeren Verner Panton ble beskrevet på folkemunne. I en tid hvor designere som Arne Jacobsen og Hans Wegner dominerte og brukte naturlige materialer og simpelt formspråk, var Verner Pantons fokus på de menneskeskapte materialene og den hurtige produksjonen uhørt for sin tid og Verner Pantons mål med å sette mer farge på verdenen lykkes for fullt.

Verner Panton designet både rom, lamper og møbler – alle i samme vanvittige fargevalg og formspråk. Mest kjent er Pantonstolen, som var det første møbelet utført i et formstøpt stykke og som fikk stor ros verden over. Stolen ble dengang produsert i glassfiber, men produseres i dag i formstøpt plast.

Og så kommer vi til lampene! Verner Panton har designet en rikdom av lamper, blant annet Fun, Panthella, Flowerpot, Moon, Spiral og Wire.

Men Verner Panton lampen over dem alle, må være Globe lampen! Globen er unik og futuristisk, men samtidig klassisk og stilfull. Den er avansert, den er satt sammen for hånd og så er den bare vanvittig vakker og et vaskeekte designikon!

Globe lampene er satt sammen for hånd på Verpans fabrikk i Horsens, og der finnes det kun to damer i hele verden som er sertifisert til å montere Globe lampene. Hver eneste Globe lampe er inngravert med et serienummer og Verner Pantons signatur, og i hver kasse er det et underskrevet ekthetsbevis. Alt sammen for å sikre den høye kvaliteten og ektheden av din Globe Lampe.Mere om Verner Panton Globen


Om Lampemesteren.no

Velkommen til Lampemesteren

Hos Lampemesteren har vi samlet de mest eksklusive lampene fra designere og produsenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt.  Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Vi har lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre - lamper som kanskjve vil følge deg hele livet.
Les mer

Kundeservice

Åpningstider for support
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +47 2198 4305

E-post: info@lampemesteren.no

Lampemesteren.no er e-mærket
Les mer

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +47 2198 4305  |  info@lampemesteren.no
0 varer i kurven