Inspirasjonsbilder av bordlamper fra våre kunderFINN INSPIRASJON TIL DIN NESTE BORDLAMPE

Leter du etter inspirerende bilder av bordlamper – bilder som er tatt i hjemlige omgivelser, i stedet for et studio? Da finner du inspirasjon på denne siden. Bildene her er tatt av kunder som har valgt å dele sine fotoer av nyinnkjøpte lamper slik de står i sitt eget hjem.

Trines Follow Me

Trines Follow Me

I mange hjem finner du den lille transportable lampen, og som man ser her hos Trine, passer den veldig fint inn i hennes innredning, med sin enkelhet og sjarm. Den matte hvite skjermen i polykarbonat er montert slik at den kan vippes og dermed gi belysning i den retningen man ønsker. Selve håndtaket er i eik, som passer godt og flott sammen med den kjølige hvite skjermen og det elegante messingkontakten. Follow Me er en lett og stilfull bordlampe, med et hav av bruksområder på grunn av den store fleksibiliteten.  

Den minimalistiske og stilreneFollow Me er blitt veldig populær, siden man kan bruke den på mange måter. Ta den med på stranden, på terrassen, campingplassen eller bruk den innendørs som nattlampe, på skjenken eller som en interiørartikkel som gjør den til en del av en gjennomført innredning, slik som her hos Trine.

Det innebygde batteriet lades enkelt via en USB-kontakt, med den medfølgende kabelen eller omformeren til 230V. Batteriet holder til fem timers bruk ved maks belysning, men skrues det ned til hyggenivå kan det holde opptil 20 timer. Follow Me er med innebygd LED, som nettopp gjør at den kan dimmes for å øke hyggen eller bare hvis man ønsker at batteriet skal vare lenger. Bildene er fra vår Instagramkunde Trine Schmidt. Se flere vakre og inspirerende boligbilder på hennes profil @homehappydk.
Inspirasjon fra Norge

Inspirasjon fra Norge

Lena fra Norge, er en annen kunde som har delt mange flotte inspirasjonsbilder med oss på Instagram. Et av dem er fra stuen hennes, der hun har valgt en Milk bordlampe med svartbeisede ben til skjenken hennes. Den populære lampen, som har fått inspirasjon fra en liten melkekrakk og har navnet derfra, er dansk designet av Kasper Rønn & Jonas Bjerre-Poulsen, også kjent som Norm.Arkitects.

Lena har en superflott og gjennomført svart/hvit stil, og gir inspirasjon til veldig mange på Instagram. Milk-lampen som er fra &tradition, passer så flott inn i innredningen hennes.

Velg mellom flere varianter her

Få mer boliginspirasjon på hennes Instagramprofil @lenaskru.  Milk er også populær i Danmark

Milk er også populær i Danmark

Vi har nettbutikk i alle de nordiske landene, og kan derved følge med på hva som er populært i de forskjellige landene, men ofte ser vi faktisk at det som er populært i Danmark, også er det i Norge og Sverige.

Skjermen kan ha små luftbobler, noe som har sin unike sjarm, da den er munnblåst.  Vi anbefaler å lime den fast på rammen, da vi ofte hører fra kundene våre at skjermen kan falle av. Hvis uhellet har skjedd, kan en ny skjerm kjøpes her

Bildene er fra vår Instagramkunde @homehappydk.
Kristinas Flowerpot i Soft Green

Kristinas Flowerpot i Soft Green

I likhet med Lampemesteren er Kristina veldig glad for Flowerpot Bordlampen. Hun har den stående i en versjon som vi er ekstra glade i! Den grønne nyansen er nøye utvalgt av Lampemesteren basert på dagens trender, hvor de sarte nyansene av naturens farger spiller en stor rolle. Sammen med &tradition er Flowerpot-lampen produsert i Soft Green som både bordlampe og pendel, som eksklusivt forhandles hos Lampemesteren.

Lampen er opprinnelig designet av den anerkjente Verner Panton i 1969, og har i dag oppnådd en status som designklassiker. Den karakteristiske skjermen satt sammen av to halvkuler som sikrer et behagelig lys som ikke blender. Perfekt som hyggelig belysning på kommoden, nattbordet eller fra vinduskarmen.

Du kan eventuelt se Flowerpot-bordlampen her
SE VÅRT STORE UTVALG AV BORDLAMPER HER