Merke

Enigma

Enigma 425 er designet av den japanske designeren Shoichi Uchiyama i 2003. Uchiyama present Louis Poulsen en design idé med flytende skjermer i ultra-tynne ledninger som gir et transparent og lett uttrykk. Enigma'en passe godt inn i Louis Poulsen produktfilosofi og var en nytolkning av multippel-monitor system.

Japansk eleganse kombinert med skandinavisk enkelhet. Enigma betyr "mystisk", som refererer til den tilsynelatende frittflytende skjermer når lampen er sett tent og litt avstand.

Den gåtefulle flytende skjermer som elegant fondles visuelle inntrykk. Enigma anheng gir blendfritt myk lyskvalitet. Belysningen av skjermene skaper en flytende og skulpturell karakter av Enigma. Velg mellom størrelsene 424, 545 og den store 825.

Om Lampemesteren.no

Velkommen til Lampemesteren

Hos Lampemesteren har vi samlet de mest eksklusive lampene fra designere og produsenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt.  Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Vi har lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre - lamper som kanskjve vil følge deg hele livet.
Les mer

Kundeservice

Åpningstider for support
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +47 2198 4305

E-post: info@lampemesteren.no

Lampemesteren.no er e-mærket
Les mer

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +47 2198 4305  |  info@lampemesteren.no
0 varer i kurven