Bli en del av fellesskapet på Lampemesteren

#YESLAMPEMESTEREN
Vi elsker alle å samle inspirasjon, og se på alle de vakre hjemmene enten det er på Instagram, Pinterest eller Facebook. Det er inspirerende og lekkert! På Lampemesteren ber vi om tillatelse til å dele bildene dine på vår hjemmeside, sosiale medier og nyhetsbrev, dog med kreditering til bildets opprinnelse.Hvis du velger at vi kan benytte bildene dine, bruker du bare hashtaggen #yesLampemesteren. På denne måten gir du ditt samtykke til at Lampemesteren kan bruke bildet ditt, samt godtar følgende betingelser:

  • Du gir herved Lampemesteren tillatelse til å bruke alle bildene som inneholder hashtaggen #yesLampemesteren på Lampemesterens hjemmesider, sosiale medier og nyhetsbrev. Avtalen er ikke-eksklusiv og royalty-fri.
  • Vi har bedt om tillatelse til å dele bildene dine på vår nettbutikk og sosiale medier. Din aksept til at Lampemesteren beskytter bildene dine.
  • Vi vil aldri ta eierskap til bildene dine, men vi vil bruke dem til markedsføring på våre Lampemester-nettbutikker og våre sosiale nettverk.
Foreløpig er vi representert i følgende land:


Danmark, Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Østerrike, Sveits, Nederland, Belgia, Frankrike, Spania, samt en .com til øvrige land.


Vi er aktive på følgende sosiale medier:
Facebook, Instagram, Pinterest, Youtube, E-postmarkedsføring


Med ditt samtykke erklærer du at du har rettighetene til alle bildene dine, og at personene som vises på bildene har akseptert at de vil bli brukt til online markedsføring hos Lampemesteren. Samtidig erklærer du at det ikke krenker tredjeparts rettigheter eller er et brudd på loven når vi bruker bildene dine.Vi gleder oss til å dele bildene dine og inspirere resten av våre følgere.
Med vennlig hilsen, Lampemesteren