Konkurransebetingelser hos Lampemesteren

Vi elsker å lage konkurranser for deg, og har MANGE av dem. Nedenfor kan du lese betingelsene og reglene som gjelder når du deltar i en konkurranse hos oss.


Konkurranser på Facebook

Når du deltar i en konkurranse på Facebook, deltar du ved å skrive en kommentar i kommentarfeltet. Du kan alltid lese i konkurranseposten hvordan du deltar.

Kommentaren din er samtidig en aksept på at vi kan kontakte deg på Facebook, og publisere navnet ditt i et Facebook-innlegg hvis du skulle bli den heldige vinneren.
Konkurranser på Instagram

Konkurranser på Instagram


Når du deltar i konkurransene våre på Instagram, kan du alltid finne kriteriene for å delta i selve innlegget på Instagram. Deltagelsen din vil oftest være forbundet med en kommentar, og denne kommentaren er din aksept på at vi kan offentliggjøre deg i et innlegg og i en story hvis du skulle bli den heldige vinneren.

Vinneren vil bli kontaktet via Direct Message.Konkurranser ved registering til nyhetsbrev

Når vi holder en konkurranse der du skal melde deg på nyhetsbrevet vårt, blir du automatisk meldt på nyhetsbrevet/kundeklubben vår. Det betyr at vi begynner å sende deg e-poster med inspirasjon, tilbud, kampanjer og nyheter.
Du kan til enhver tid melde deg av nyhetsbrevet ved å trykke på den lenken nederst i nyhetsbrevet som du har mottatt fra oss. Opplever du uventede problemer med dette, kan du alltid skrive til kundeservicen vår, så fjerner vi deg fra listen så snart som mulig.

Noen ganger lager vi konkurranser med eksterne samarbeidspartnere, der betingelsen for å delta også er å melde seg på nyhetsbrevet vårt, her vil du automatisk bli abonnent på våre og de eksterne partnernes nyhetsbrev. Det vil alltid fremgå tydelig av konkurransen hva du blir meldt på.

Har du deltatt i en konkurranse ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt, vil vinneren ikke bli publisert, men bli kontaktet direkte via e-post.

Vinneren kontaktes

Vi kontakter alltid vinneren og ber om å motta følgende info for å kunne sende ut premien.
Informasjonen brukes kun til fraktetiketten slik at den kommer frem til deg. E-postadresse og telefonnummer brukes til at f. eks. GLS kan gi deg beskjed om at pakken din er på vei.

Fullt Navn
Adresse
Postnummer + By
Land

E-postadresse
Telefonnummer


Du kan lese mer om personvernreglene våre her.

Hvis vi ikke mottar info fra vinneren

Hvis vinneren ikke tar kontakt senest 14 dager etter at vi har trukket og kontaktet vinneren, vil det IKKE trekkes en ny vinner, men vi vil bruke GIVEAWAYEN til en ny konkurranse på et senere tidspunkt.

Det er vinnerens ansvar å sjekke meldingsforespørsler, kommentarer og SPAM.  
Premien sendes ut

Premien sendes ut


Så snart vi har mottatt leveringsadresse etc. vil premien bli sendt ut til den heldige vinneren så snart som mulig. Vi tar sikte på å ha konkurransene våre på lager, så vinneren ikke skal vente unødvendig. Ved konkurranser der det kan velges fritt blant modeller og farger, kan det forekomme leveringstid. Du, vinneren, er alltid velkommen til å kontakte oss for å forhøre deg om leveringstiden.

Vi sender alltid direkte hjem til vinneren, ønsker du levering til pakkeshop eller annen leveringsadresse, ber vi deg om å informere om dette ved første kontakt til oss.

Reklamasjon

En lampe du har vunnet i en konkurranse, har du SELVFØLGELIG også 2 års reklamasjonsrett på. Du kan lese reglene om reklamasjon her.

Har du behov for å reklamere over din konkurranselampe, ber vi deg kontakte kundeservicen vår.

Bytting av premie

Det er ikke mulig å bytte premien mot kontanter eller til et annet produkt.

Gratis pære

Når du handler hos Lampemesteren, er en gratis pære inkludert i de fleste tilfeller. Dette gjelder ikke GIVEAWAYS.

Spørsmål

Vi forsøker ALLTID å følge de gjeldende regler når vi avholder konkurranser. Hvis du mener vi bryter en regel eller har spørsmål om konkurransen og betingelsene våre, er du alltid velkommen til å sende oss en e-post på info@lampemesteren.no