Tivoli by Normann Copenhagen

I samarbeid med Tivoli lanserer Normann Copenhagen en kolleksjon av boliginteriør som bringer den magiske stemningen fra hagen direkte inn i hjemmet.

Med inspirasjon fra hagens magi og spesielle atmosfære har Normann Copenhagen designet både pendler, bord- og vegglamper. Alle skaper – med deres elegante refleksjoner – en helt eventyrlig stemning uansett hvor du monterer dem. Designet er preget av både magi og morsomme former, men uttrykket forblir estetisk og vakkert.

Opplev dropsfargede pendler i sirlige snoninger, samt bord- og vegglamper inspirert av ballongens runde form og tivolis karakteristiske arkitektur. Se dem alle nedenfor.
Viser 28 av 28 produkter

Tivoli by Normann Copenhagen lamper

Det danske designermerket har i årevis laget populær belysning, og med det nye samarbeidet tilføyer de enda en fantastisk kolleksjon i sortimentet deres.
Designerteamet bak kolleksjonen har blant annet sett i Tivolis gamle arkiver og latt seg inspirere av både former, mønster og stemninger som du kan gjenfinne i hagen. Vil du også la deg inspirere av den gamle hagens mangfoldige inntrykk? Du finner lampene i kolleksjonen her hos Lampemesteren.  

Lamper i Tivoli stemning


Normann Copenhagen fanger den mest magiske og stemningsfulle atmosfæren som preger den gamle hagen. En atmosfære som i høy grad skapes av hagens plassering midt i det travle København. For på en plett mellom fylte gater og hovedbanegården, finnes Danmarks vakreste og nest eldste fornøyelsespark.  

Tivoli har røtter helt tilbake til 1843, og ble den gang bygget i romantisk stil med et spesielt fokus på anlagte hager etter den engelske modellen. Den fantastiske stemningen som preget hagen er forsøkt å bli opprettholdt, og med den nye belysningskolleksjonen kan du nå få et vakkert glimt av den magiske stemningen hjemme hos deg selv.
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.