Louis Poulsen Nyheter

Her finner du alle nyhetene fra Louis Poulsen. Den store danske lampeprodusenten samarbeider løpende med nye og talentfulle designere. Sammen skaper de fremtidens belysning og den finner du her. For selv om selskapet trolig er mest kjent for samarbeidet deres med lysmesteren Poul Henningsen, har det klart å fornye seg. Resultatet kan du se på siden nedenfor.

Louis Poulsen – nye lamper og pendler


Selskapet er veldig kjent innenfor belysning og spesielt for sitt årelange samarbeid med den danske designeren Poul Henningsen. Sammen har de skapt et vell av alle typer lamper. Pendler, gulvlamper, vegglamper, bordlamper og utendørslamper. Gjennom mange år har selskapet også samarbeidet med flere anerkjente og svært talentfulle designere og arkitekter. I sortimentet finnes blant annet belysningsdesign av Oki Sato, Verner Panton og Vilhelm Lauritzen.

Enigma, Flindt og Limited Edition


Samarbeidet med talentfulle designere teller både internasjonalt og nasjonalt. Blant de internasjonale er den japanske designeren Shoichi Uchiyama. Han skapte den etterspurte Enigma og den er – som noe helt nytt – kommet i svart. En spennende og svevende lett nyhet fra det tradisjonelle danske belysningsmerket.

Blant de nasjonale designerne som selskapet har samarbeidet med er Christian Flindt. Han startet med å skape en utendørspullert som fikk etternavnet hans. Samarbeidet fortsatte og teller i dag også den helt nye vegghengte utendørslampen. Den har en vakker rund form og finnes i flere farger.

Mer tradisjonelle lamper – de som er designet av Poul Henningsen – får en gang imellom også helt nye klær. Selskapet lanserer løpende Limited Editions av de ikoniske PH-lampene. Både pendler, bordlamper og gulvlamper. Nylig har selskapet oppgradert den kjente 3/2-bordlampen. Med inspirasjon fra de eldste modellene Poul Henningsen skapte, og med et skarpt blikk for moderne trender har Louis Poulsen lansert en vakker Limited Editions i messing og rav.
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.