Nyta
Type
Farger
Material

Nyta

Fabian Maier, arkitekt og ”lys-planlegger” samt Johannes Marmon og Johannes Müller med solide røtter i produktdesign, deler de tre musketerene en ekte lidenskap for deres håndverk og, gikk sammen og skapte Nyta.

Nyta investerer i mye stolthet og energi i designet av lyset og den kilden det oser ut av. Det er viktig at den originale ideen holdes i live hele veien fra idefasen til det spendende slutt produkt.

For å sikre overlevelsen av grunnideen, involveres alle dypt inn i hele prosessen og her vurderes alle estetiske og tekniske detaljer i fremstillingsprosessen.

Varenummer: 8200900081622
Før NOK 4 480,00
NOK 3 808,00
Spar NOK 672,00
Info / Kjøp
Varenummer: 8200900007046
Før NOK 3 650,00
NOK 3 103,00
Spar NOK 547,00
Info / Kjøp

Les mer om Nyta

Materialene, overflatene og produktdetaljene defineres svært nøyaktig og detaljert, også er det mye oppmerksomhet som ligger på områder som håndteringen og den daglige bruken. Fra begynnelsen av var det fokus en ferd med fokus på designe og de utfordringer som ligger i å bevare det nødvendige og samtidig luke ut det overflødige.

Målet er nådd dersom den opprinnelige ideen fortsatt er tydelig i den ferdige prototypen, etter at hele denne grundige prosessen er gjennomført. Det er viktig å designe og produsere lys, belysning, lamper og lyskilder, som bokstavelig talt er behagelig for det blotte øyet, og lager en estetisk uttalelse samtidig som det passer inn som det mest naturlige i verden. Kort fortalt er det lys som gir sluttbrukere veldig mye glede og nytelse, som designerne fikk ut av å designe det.
Om Lampemesteren.no

Velkommen til Lampemesteren

Hos Lampemesteren har vi samlet de mest eksklusive lampene fra designere og produsenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt.  Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Vi har lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre - lamper som kanskjve vil følge deg hele livet.
Les mer

Kundeservice

Åpningstider for support
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +47 2198 4305

E-post: info@lampemesteren.no

Lampemesteren.no er e-mærket
Les mer

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +47 2198 4305  |  info@lampemesteren.no
0 varer i kurven