Top Light
Type
Farger
Material

Top Light

Top Light er et tyskt merke, som er spesielt kjent for deres spesialdesignet opplyste speil og vegglampe serien Puk. Top Light lager også utendørs belysning og spesielt deres Light Stones, er populære på markedet rundt omkring i Europa.  

Top Light er designerlamper av høy kvalitet, med spennende tekniske løsninger.

Mer om Top Light

Top Light er ledende innenfor baderomsbelysning og belyste spei. I tillegg til  designerlamper i høy kvalitet til boligen, produserer Top Light også utendørs belysning og er helt i gjennom ”Made In Germany”.

Innovativ produktutvikling, støttet av designeren Rolf Ziel, er årsaken til en sterk årlig vekst i firmaet Top Light. Lampene er fordelt over hele Europa, og er meget populære.
Puk Maxx serien har blitt mottatt godt, og er en storselger til baderom eller hvor du ellers har bruk for godt og behagelig lys.Om Lampemesteren.no

Velkommen til Lampemesteren

Hos Lampemesteren har vi samlet de mest eksklusive lampene fra designere og produsenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt.  Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Vi har lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre - lamper som kanskjve vil følge deg hele livet.
Les mer

Kundeservice

Åpningstider for support
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +47 2198 4305

E-post: info@lampemesteren.no

Lampemesteren.no er e-mærket
Les mer

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +47 2198 4305  |  info@lampemesteren.no
0 varer i kurven