NORDIC LIVING

Nordic Living er et undermerke til det populære merket Light-Point. Designet deres tar utgangspunkt i ikoniske produkter med et nordisk uttrykk. Merket ble lansert i 2019, sammen med relanseringen av den ikoniske arkitektlampen. Lampen ble originalt designet i 1937 av Jac Jacobsen og fikk navnet JJ. Lampen.

I forbindelse med relanseringen fikk lampen navnet Archi. ’Archi’ er det internasjonale prefikset som betyr ’å styre’ eller ’å lede’. Et ’prefiks’ beskriver det etterfølgende ordet - i denne sammenhengen beskriver det lampenes fleksible egenskaper som gjør at man enkelt kan ’styre’ lyset i den retningen man ønsker.

I den moderne innredningen er den klassiske arkitektlampen igjen blitt populær. Den er superfunksjonell til å oppfylle ønsket om en bedre og mer praktisk belysning i hjemmet. Eksempelvis på skrivebordet, som nattbordslampe eller over det fortrukne arbeidsområdet på kjøkkenet. Det industrielle og enkle uttrykket passer lett inn i den skandinaviske innredningen, og virker som en lekker kontrast til det lyse og feminine i innredningen.
Viser 30 av 30 produkter

Nordic Living - Archi - JJ - Design

Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.