Doo Wop

Doo-Wop er en relansering av Søværnspendlen fra 1950-tallet. Doo-Wop er en upretensiøs og enkel anheng som har mange bruksområder. Det er harmonisk i sin utforming og svært godt egnet for både henge alene, eller klynger. Doo-Wop skaper liv i stuen, spisestue, kjøkken, hjemmekontor, barnerom, gang, trapp, soverom - kort sagt, det bidrar til både et pust av frisk luft og god belysning i hjemmet plass.

Kort avgir Doo-Wop et behagelig lys primært nedover, men også bidrar til den gode lysstemning i verdensrommet. Anbefales for stue, spisestue, kjøkken, kontor, barnerom, gang, trapp og soverom.

Mere om Doo Wop lampene

Doo-Wop er som jeg sa en gammel bekjent som er re-introdusert. Doo Wop er designet for Sjøforsvaret bygninger i slutten av 50-tallet, og kan sees i kantiner, kontorer, korridorer og mange andre steder. Derfor er det også kjent under navnet Søværnspendlen.

Doo-Wop holdt seg på program til begynnelsen av 80-tallet, og deretter gikk ut av produksjon. Siden de lystig blitt solgt gjennom antikvitetsbutikker og på auksjoner, noe som resulterer i at de har blitt gjeninnført i forynget versjoner i fremtiden farger.

Anhenget komplimenter på fineste formen de eksisterende flerskjerms lamper fra Louis Poulsen utvalg, og passer fabulously godt med belysningsfilosofi. Lyset kommer akkurat som formen lover den vil gjøre det, og lampen har ingen detaljer er ikke der for å hjelpe belysningen verdi.
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.