Diesel Living with Lodes Lamper

Fra rock til pop... fra avslappet til vintage og fra grafikk til kunst. Successful Living fra Diesel er en helt ny kolleksjon av lamper som snakker mange forskjellige språk og forteller forskjellige historier samt utrykker en egen stil. Se lampene fra Diesel with Lodes her.
Viser 31 av 31 produkter

Les mer om Diesel with Fosarini

I 2009 skrev Lodes under på en partnerskapsavtale med Diesel og prosjektet "Home Collection" var skapt – et prosjekt som skulle handle om boliginnredning og avslappet livsstil.

Dette partnerskapet ga Lodes mulighet til å utforske en ny livsstil og nye møbeltrender gjennem en kolleksjon designet av Diesel: "Diesel Living with Lodes".

Diesel / Lodes kolleksjonen snakker forskjellige språk - fra rock til pop, over industrielt design og vintage til grafikk og ikke minst kunst -  Alt sammen for å illustrere den fete Diesel-livsstilen kjent fra deres kule og rockede klesdesign.
Ironisk, aggressivt, eklektisk, vakkert - samlingen inneholder over 40 forskjellige lampemodeller, alle i forskjellige former, materialer og anvendelsesmuligheter, som gjør det mulig å anvende dem både hjemme og i offentlige sammenhenger.

Kolleksjonen er noe helt nytt på lampescenen, og med en mange nye materialer i spill, er linjen satt høyt for et fantastisk og innovativt fremtidig samarbeid mellom Diesel og Lodes.
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.