Lysdimmer til ledning

Muligheten til å dimme belysningen har blitt veldig vanlig i de fleste hjem. Dette skyldes først og fremst at vi er blitt mer bevisste om å skape riktig belysning i forhold til hvert enkelt behov – et energisk lys til arbeid og en dempet belysning til de koselige øyeblikkene. Hvis du har en bestemt lampe du ønsker å kombinere med en lysdimmer, kan en lysdimmer til ledning være en god løsning – enten det er en vegglampe, gulvlampe eller bordlampe.
Viser 24 av 24 produkter

Lysdimmer

De praktiske mulighetene som oppstår når man kan dimme lyset er uendelige. Tenk på en romantisk middag under lampelysets skjær, hvor man enkelt dimmer lyset og tilpasser det til de andre lysene i rommet. Kosen, romantikken og nytelsen kan virkelig skje, og det blir en atmosfære man ikke kan ta feil av.

Tenk så på etter den romantiske middagen, når tallerkenene skal tas av bordet. Du har kanskje hatt et lite uhell og en håndfull smuler har havnet på gulvet. Med et streif langs et potensiometer gir du belysningen en overhaling, og plutselig står du under den mest praktiske og kraftige lysstrålen, som hjelper deg med å fjerne alle smulene fra gulvteppet og som sikrer at du ikke snubler over noe på vei ut på kjøkkenet.  

LED-lysdimmer til ledningDet faktum at verden i dag kjører på LED i stedet for halogen- og glødepærer er ingen unnskyldning for å utsette dimmeprosjektet ditt. Det er veldig enkelt å installere en ledningsdimmer på en LED-lampe, og hvis du vet hvordan du installerer en dimmer på en gammeldags lampe, vet du allerede hvordan du gjør det på en moderne. Konseptet er det samme.

Hvis du ikke vet noe om å installere en dimmer, og ideen om å skille en elsket lampes ledning skremmer deg, kan vi anbefale vår Kunnskap om-artikkel om emnet! Her går vi i dybden om emnet, og forklarer også hvordan du velger en dimmer som passer til lampens wattstyrke. Artikkelen finnes her!

Lysdimmer til Lampe


De fleste velger å installere dimmeren på ledninger på vegg-, bord- og gulvlamper, og velger den som et taktilt motstykke til smartpæren. Det ene utelukker ikke det andre, men du kan ikke montere en smartpære i en lampe hvor du også har dimmer på ledningen.

Lysdimmer på ledning kan ikke justeres med automatisering, og den kan heller ikke justeres med en app. På en annen side kan du faktisk merke dimmeren, og du behøver ikke å rote etter telefonen om behovet for lysjustering skulle oppstå. Du strekker deg ganske enkelt etter dimmeren, og beveger bryteren opp eller ned etter behov.

Skulle du ønske en kombinasjon av ledningsdimmer og smarte pærer, kan vi anbefale at du besøker artikkelen vår om Philips Hue, eller dykker ned i vår ”Valuta for Pengene” Smart Home-lamper!
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.