Pineapple

Frank Kerdil er mannen bak Pineapple-serien har nå blitt ganske omfattende i størrelser, former, farger og versjoner.

For det første kom den spennende og fleksibel anheng kan også brukes som en gulvlampe eller bord, men ganske raskt kom "riktige" bordlamper og gulvlamper.

De overlappende skjermer bidrar til å gi et mykt og behagelig lys mens de gir kropp og fylde som gjør lampen er til stede og rik for øyet, men uten å virke tung og dominerende.

Lampen er laget i den beste danske designtradisjon. Hele serien er bygget rundt en nesten usynlig ramme laget av polert akryl på som i den opprinnelige versjonen av lampen er montert firkantede hvite ark eller plater hvis du vil.

Den spennende kjegleformen har både ananas og lotusblomst over det, og gir spennende muligheter for å stramme opp innredningen.

Som en liten joker, er imidlertid den øvre versjon laget utelukkende av aluminium, slik at lampen får en helt annen lydinntrykk.

Nå, valg av materialer fra Diskret hvit av intrigant speil, issørpe gull, sølv diskret, moderne kobber, forskjellige fargede versjoner, jo flatere og ikke minst den nevnte helt i aluminium.
Viser 26 av 26 produkter
Del bildene dine med @lampemesteren
Tagg #yesLampemesteren, så blir bildene dine kanskje vist her. Inspirer og la deg inspirere fra en unik bolig til en annen.