Tre kontrastskapere fra DCWéditions

15. desember 2023
Tre kontrastskapere fra DCWéditions
Det anerkjente franske selskapet DCW har skapt en serie finurlige og spennende lamper med ambisjonen om å levere tidløse lamper som ikke lar seg påvirke av tidens tann, og som forblir unike og funksjonelle i generasjoner. Med sine ofte finurlige eksistenser har du muligheten til å skape et unikt uttrykk i hjemmet ditt som garantert vil overraske og glede besøkende. Ta en titt på tre av fremtidens lamper fra DCWéditions nedenfor:


Org Pendel Horizontal 1300 Gull
Denne lampen, designet av tyske Sebastian Summa, ser både ut som en klassisk lampe, men også som et futuristisk og moderne tilskudd som passer perfekt inn i det 21. århundret. Med tydelig inspirasjon fra astronomi og science fiction har designeren klart å skape et fenomenalt og asymmetrisk uttrykk som kan sette farge på rommet ditt på ekte galaktisk vis.

Lampen er også tilgjengelig som vertikal pendel eller vegglampe. Utforsk Org-universet her!


Focus 5 Pendel Black
Denne spesielle og nyskapende versjonen av en pendellampe er japanske Yuji Okitsus bud på hvordan man kan gjøre hjemmet litt mer overdådig, men likevel elegant og enkelt. Lampens vakre såpeboblelignende lys henger frosset i tid og glitrer innbydende gjennom de unike lyskildene som skaper en unik og vinklet utsikt, selv når lampen er slått av. Lysene i ulike størrelser henger i en konstellasjon som minner om et klassisk planetarium, og siden både lyskildene og stativet roterer uavhengig av hverandre, når lyset ut til et større område. Med Focus 5-pendelen får du en både vakker og fascinerende pendel som med sitt stemningsfulle lys gjør rommet til noe helt spesielt og setter "FOKUS" på det som betyr noe for deg.

Focus-serien er tilgjengelig med 3, 4 eller 5 lyskilder og i svart eller hvitt. Se utvalget her!


Delumina 250 Vegglampe Black
Italienske OliveLab har i samarbeid med DCW skapt en lampe som garantert vil utfordre ditt syn på hva som er fysisk mulig for en lampe; det handler faktisk om fysikk! Delumina leker med muligheten til ikke bare å lyse, men også aktivt styre lyset. Når du vrir på pinnen i midten av lampen, kan du skape en formørkelse i det ytre glasset, noe som påvirker både lampens utseende og stemningen i rommet. Som en fullmåne lyser lampen for fullt igjen når du vrir pinnen i motsatt retning og reverserer polariseringen i glasset. Lampens to glasskjermer gir en unik mulighet til å leke med fysikk og samtidig dekorere hjemmet på en stilfull og enkel måte.

Delumina er tilgjengelig i 250 mm, 320 mm og som pendel. Oppdag belysningskolleksjonens syklus her!


Se resten av DCWs fantasifulle verden her!