Ri på den bærbare bølgen av trådløse bordlamper med Trip Portable Table Lamp fra Design By Us.

15. november 2023
Ri på den bærbare bølgen av trådløse bordlamper med Trip Portable Table Lamp fra Design By Us.
Den vakre lampeserien Trip Portable fra det danske designselskapet Design By Us kjennetegnes av en herlig kombinasjon av stilig design, kvalitetsmaterialer, fleksibel innredning og praktisk belysning. Lampekroppens robuste design kombinert med den brede skjermen og de myke kantene gir bordlampen et kunstferdig, organisk preg som minner om en skogssopp, et design som lenge har vært populært blant moderne bordlamper.

Ubegrenset glede av lampen, både inne og ute

Det naturinspirerte uttrykket er velvalgt, for lampen er ledningsfri, slik at du kan nyte den behagelige belysningen både innendørs og utendørs. Lampen har et innebygd batteri som driver LED-lyskilden. En USB-lader er inkludert i leveransen. Etter 9 timers lading kan lampen lyse i minst 14 timer, slik at du har lys hele kvelden. Lysintensiteten kan justeres i tre trinn, slik at du alltid har riktig belysning til enhver anledning. I tillegg har Trip Portable en IP44-klassifisering som beskytter lampen mot fukt og vannsprut.

Utvalgte materialer og håndlaget kvalitetsdesign

Lampens praktiske fordeler kompletteres av et eksklusivt design som vil begeistre selv de mest kresne designkjennere. Den robuste kroppen er laget av ekte marmor med individuelle årer på overflaten, noe som gjør hver lampe unik. Lampeskjermen er laget av munnblåst glass, noe som tilfører et delikat og grasiøst preg til det solide uttrykket til steinbasen, noe som resulterer i en harmonisk og vellykket balanse.

Trip Portable Table Lamp finnes i et mangfold av vakre farger som varierer i skjerm og sokkel. Se hele Trip Portable-serien her