Philips Hue

8. desember 2015
Philips Hue
Er du lei av å løpe rundt i huset og skru av og på lyset? Og vil du gjerne kunne justere lyset ditt etter humør og i hvilken lysintensitet du har behov for?

Så er produktet som kan oppfylle behovene dine her!


Så er produktet her, der kan opfylde dine behov!

Philips Hue Pære er det siste nye, som du kan kode via smarttelefonen eller nettbrettet ditt. Du kan simpelthen få lyset til å gjøre akkurat det du vil.

Ønsker du det ideelle arbeidslyset på 4.000-4.5000 Kelvin, det ideelle avslapningslys på 2.700-2.800 Kelvin, eller trenger du litt ekstra energi i vinterhalvåret, der 6.000-6.500 Kelvin kan kvikke deg opp, så kan du få det. Du kan til og med veksle mellom det, avhengig av når på dagen du vil ha det.

Ta for eksempel soverommet ditt. Her kan du kode lyspæren til å skru seg på langsomt om morgen, og slukke sakte men sikkert om kvelden.

På kontoret kan du kode pæren til å gi deg det ideelle arbeidslyset, og litt oppkvikkende lys utover ettermiddagen.

I gangen kan du kode pæren slik at den skrus på når du vet du er hjemme, eller du kan til og med koble pæren opp til GPS’en i telefonen din, slik at lyset skrus på når du nærmer deg huset.

Dessuten kan du på Philips Hue Color Pærerne velge mellom 16 millioner forskjellige farger, så det kan bli skikkelig festlig og fargerikt i huset.

Det eneste du trenger, er Philips Hue Bridgen og Philips Hue pærer. Du kan koble 50 pærer til bridgen, så den kan styret lyset overalt i hjemmet.

Ved hjelp av Philips Hue app’en, kan du lage slike innstillinger, eller så kan du bruke Philips’ egne forhåndsinnstilte programmer.

For å styre lyset ditt, skal du bare bruke smarttelefonen eller nettbrettet ditt. Ellers så kan du kjøpe en Philips Hue Dim Switch eller Philips Hue Tap Kit som du kan henge på veggen, eller ta med deg rundt omkring i huset.