Oppdag stilige lamper og vakker interiørdesign fra Margit Brandt Interieur.

13. september 2023
Oppdag stilige lamper og vakker interiørdesign fra Margit Brandt Interieur.
Navnet Margit Brandt ringer en tydelig bjelle hos alle designkjennere. Brandt (f. 1945) er et designikon både i Danmark og i utlandet, og har siden midten av 1960-tallet vært kjent for sitt kreative designunivers som gir både en følelse av luksus og en perfekt hotellatmosfære som alle kan kjenne seg igjen i og sette pris på. Margit Brandt hadde evnen til å gjøre designen sin tidløs, banebrytende og trendsettende på samme tid, enten det gjaldt en jakke eller en lysestake. Dette ga henne et ekstremt bredt publikum som fortsatt setter pris på designene hennes. Derfor er Lampemesteren stolte av å kunne presentere et stort utvalg av interiørprodukter, inkludert lamper, fra den trendsettende danske designeren og fortsette å levere estetisk og kvalitetsbevisst design til danske hjem.

Spesielt den stilrene bordlampeserien, som du finner her, lyser opp det mørke hjørnet i stuen med sitt myke lys og estetiske design. Både fløyelsskjermen og glassfoten matcher hverandre i farge, samtidig som skjermen har en spesiell dybde. Dette skaper et vakkert spill på lampens overflate og er et godt eksempel på Margit Brandts enestående evne til å skape design som både er trendy og tidløs.

Hvis du vil skape en hyggelig atmosfære med levende lys, tilbyr Margit Brandt Interieur et stort utvalg av vakre lysestaker og lysholdere som du finner her Lysestakene er alle laget av klart og slitesterkt krystallglass som reflekterer lyset og skaper hyggelige speilinger. Lysestakene kjennetegnes alle av den samme slanke profilen og de runde glasselementene, noe som gjør dem enkle å kombinere for å skape din egen samling av Margit Brandt krystallysestaker.

Se hele utvalget av vakre Margit Brandt-kreasjoner her.