Nyheter: Panthella Portable vokser - ny variant av populær bærbar lampe nå tilgjengelig

11. oktober 2023
Nyheter: Panthella Portable vokser - ny variant av populær bærbar lampe nå tilgjengelig
Vi er glade for å kunne presentere det siste tilskuddet til Louis Poulsens ikoniske Panthella-serie: Panthella 250 Portable. Denne banebrytende lampen kombinerer tidløs estetikk med moderne innovasjon, og introduserer en unik lampe i Verner Panton-porteføljen.

Større skjerm, større belysningPanthella 250 Portable tar den velkjente designen fra den originale Panthella Portable til nye høyder med en skjerm med en diameter på 250 mm. Den større skjermen gir ikke bare mer visuell effekt, men forbedrer også lysfordelingen og skaper et mykt og behagelig lys som fyller rommet med en varm atmosfære.

Lampens opale glassskjerm er nøye utformet for å sikre et jevnt og diffust lys. Dette gjør Panthella 250 Portable ideell til enhver anledning, fra avslappende kveldsstunder til livlige sammenkomster.

Bærbar belysning uten begrensninger:Med en oppladbar batteripakke gir Panthella 250 Portable deg frihet til å plassere lampen hvor som helst uten å måtte bekymre deg for strømuttak. Denne portabiliteten gjør lampen perfekt for utendørsarrangementer, koselige stunder på terrassen eller som et stilig innslag i ethvert hjørne av hjemmet. Samtidig beholder lampen den ikoniske Panthella-designen og kombinerer den med moderne innovasjon. Den trompetformede sokkelen og den karakteristiske lampeskjermen skaper et visuelt blikkfang som passer godt sammen med et bredt spekter av interiørstiler.

Se Panthella 250 portabel her!