Nye design-rebeller | Se det nye merket Rebello Decor og deres lampe Eternal Moonlight

5. desember 2022
Nye design-rebeller | Se det nye merket Rebello Decor og deres lampe Eternal Moonlight
Et klassisk og sofistikert design. En håndlaget konstruksjon og et behagelig lys som sprer og bader omgivelsene i en finurlig og innbydende atmosfære. En silhuett laget av eksklusive messingdetaljer, og en glasskjerm som henger som en vanndråpe, hvis vekt ikke er nok til å bryte overflatespenningen mellom seg selv og det den har landet på.

Eternal Moonlight er en lampeserie som består av to pendler og en vegglampe, og Eternal Moonlight er en lampeserie som har vært en viktig brikke i å definere det nye merket Rebello Decors designspråk. Alle tre lampene består av de samme grunnelementene – og oppsummerer nøyaktig hva det danske selskapet står for: høy kvalitet, en knivskarp estetikk og lamper som kan gå igjen i generasjoner.  

Rebello Decor ble grunnlagt i 2021 av Jonas Birkebæk Poulsen og Maria Thygesen. Fra sin base nord i Storkøbenhavn skaper de former og figurer som beviser at de er berettiget til en plass blant de store, anerkjente, gamle designmerkene. Med et fokus på tidløsheten i både design og form, holder de to danskene seg til et eksklusivt sortiment av solide materialer som sørger for at lampene deres eldes grasiøst og med en naturlig patina.  

Det er ingen tvil om at den massive messingen som er brukt i Eternal Moonlight vil endre seg og få sjarm og karakter etter hvert som tiden går. Messing oksiderer, og teksturer og forandringsmønstre vil vises på lampens messing – noe som bare vil gjøre den vakrere.  

Selskapets navn refererer til det rebelske motet som måtte til for å skape et designmerke i 2021. Thygesen og Birkebæk Poulsen dro opp røttene og satte dem i Rebello – noe som nå gir resultater.  

I 2022 er Rebello Decor Design Studio blitt en del av Lampemesterens Upcoming Brands.  

Se Rebello Decor her!