Møt de fargerike og kreative designene med Selettis nye bordlampe ’Life in plastic’ – it’s fantastic!

10. januar 2024
Møt de fargerike og kreative designene med Selettis nye bordlampe ’Life in plastic’ – it’s fantastic!
Med den nye filmen om den verdensberømte blondinen, et av det 20. århundrets mest gjenkjennelige symboler, kunne ikke den lekre bordlampen Life in plastic, som du finner her, debutert på et bedre tidspunkt. Lampen fremstår som en oase av ironi inspirert av den ikoniske Barbie-dukken som har tatt verden med storm siden den første modellen så dagens lys på slutten av 1950-tallet.

Art Nouveau møter popkultur


Med sine små, sirlige figurer trekker Life in plastic-bordlampen klare linjer tilbake til den detaljerte jugendstilen som var utbredt i begynnelsen av forrige århundre, og som fortsatt er svært gjenkjennelig i dag. Lampens designkonsept er realisert med en rikt ornamentert lampefot i et sinnrikt og bølgende bladmotiv, en klokkeformet tekstilskjerm med blonder, frynser og imitert listverk og ikke minst den rikt dekorerte figurrammen, som i denne vakre nytolkningen er utvidet til et helt ensemble. Når du slår på lampen, skinner lyset både gjennom tekstilet i et mykt skjær og gjennom lysuttaket nederst på skjermen, noe som fremhever hele motivet på en vakker måte.

Godt gjennomført design som lever opp til Selettis kreative linje


Det flerfargede designet og den fantastiske sansen for detaljer som preger hver millimeter av bordlampen, er et kjennetegn for både designeren Marcantonio og den italienske produsenten av designlamper, Seletti, som du kan lese mer om her. Marcantonio og Seletti har et flerårig samarbeid om å skape unike lamper med høy gjenkjennelsesverdi som tenker nytt om belysning og utnytter lampen som et medium for å skape levende kunst.

Seletti har spesialisert seg på bordlamper med et kreativt preg. Utforsk det store utvalget av bordlamper fra Seletti her!