Moderne belysning for moderne rom med Tarja LED-taklampe fra Lindby.

24. januar 2024
Moderne belysning for moderne rom med Tarja LED-taklampe fra Lindby.
Det 20. og 21. århundre har vært en revolusjon innen belysning, og i dag har vi verktøy og teknologi til å skape effektiv belysning som utnytter energien optimalt og skaper gode lysforhold både innendørs og utendørs. Belysningsgiganten Lindby er et av selskapene som bestreber seg på å utnytte moderne lysteknologi til det fulle for å skape vakker lampedesign med høy funksjonalitet. Lampenes smarte interiørdesign er selvfølgelig innkapslet i et rent, skarpt og stringent design som også er allsidig i form og farge, slik at de lett kan passe inn hvor som helst, uavhengig av eksisterende interiørkonsept.

Nå har Lindby gjort det igjen og skapt en lampe som med sin robuste armatur, fleksible design, allsidige utseende og vakre belysning vil være et velkomment tilskudd til ethvert rom i interiøret. Tarja LED Ceiling Light har en minimalistisk estetikk og et nøytralt fargevalg som ikke bare finner sin plass i private hjem, men også i kommersielle og offentlige bygninger eller forretningslokaler. Lampen finnes i to vakre versjoner, en med firkantet og en med sirkulært lampehode. Begge består av et deksel i satengfarget akryl og en metallramme med matt kromfinish. Både ramme og deksel har samme form og fremhever dermed hverandre.

Tarja kan monteres både i taket og på veggen, så du har stor frihet til å tilpasse den til rommet etter dine egne behov og preferanser. Med kapslingsklasse IP44 er Tarja også egnet for montering i våtrom. Lyskilden er en innebygd LED på utsiden av lampen. Ettersom LED-lys generelt er ganske sterkt på grunn av den effektive energiomdannelsen, er lyskilden skjermet av et satenghvitt akryldeksel med en matt overflate som jevner ut lyset og gir det et behagelig, ensartet utseende.

Se den vakre lampen i begge versjoner her!