Merk julestemningen med de nye LE KLINT-lampene fra SEASONAL Collection!

12. desember 2022
Merk julestemningen med de nye LE KLINT-lampene fra SEASONAL Collection!
Desember er godt i gang, og julestemningen har igjen funnet veien til det danske designselskapet LE KLINT. Denne gangen sprer de mye juleglede med sine nyeste lanseringer i SEASONAL Collection, som i år blant annet inneholder en Heart Light i Small, Heart Light i XS samt en flott Twinkle Star.

I 2012 lanserte den kreative manageren hos LE KLINT, Isa Dawn Whyte Jensen, produktserien SEASONAL Collection, som består av en rekke forskjellige juleinspirerte design som klarer å skape en umiddelbar hygge og varme, som i den grad er en del av god julestemning.  

Motivasjonen bak SEASONAL Collection oppsto da den engelskfødte kreative manageren først kom til Danmark. Her ble hun svært inspirert av de skandinaviske tradisjonene og ønsket derfor å gjøre forskjellige tolkninger av disse, som blant annet skulle gjenspeile formen til et tradisjonelt dansk julehjerte. Serien inneholder også en flott stjerneformet lampe som gir litt ekstra sjarm og varme til boliginnredningen, uansett om lyset er på i den eller ikke.    

Lampene i serien er laget av det velkjente hvite lampeskjermfolien, som gir vakker, behagelig og blendingsfri belysning, som du med fordel kan plassere i vinduskarmen, på soverommet eller i kjøkkenvinduet, slik at forbipasserende også kan nyte godt av den hyggelige og innbydende belysningen.  

Julen handler om mange ting, men i særdeleshet også om å gi, og derfor donerer LE KLINT også overskuddet fra serien til et nytt veldedig formål hvert år. Så ved kjøp av en av disse lampene fra kolleksjonen, støtter du samtidig en god sak.  

Produktene i SEASONAL Collection brukes selvfølgelig i juletider, men siden de er så vakre å se på, kan du enkelt bruke dem hele året til andre feiringer og høytider. Her er valentinsdag, bursdager og bryllup blant noen av de opplagte anledningene, men du kan bruke dem når som helst når du vil ha litt ekstra varm, koselig og avslappet stemning!