Grafisk design som fanger opp og definerer interiøret

12. januar 2024
Grafisk design som fanger opp og definerer interiøret
Hvis du er på jakt etter en fleksibel lyskilde med et stilrent design som skaper sammenheng i rommet, trenger du ikke lete lenger: Den nye, stilrene pendelen Lod fra det danske belysningsselskapet ferm LIVING tilbyr effektiv belysning med høy funksjonalitet og et slående utseende som etterlater et varig inntrykk hos alle som er til stede. Det gjennomtenkte designet er organisert for å gi maksimal fleksibilitet i belysningen, og hver eneste komponent er nøye gjennomtenkt med tanke på både praktiske og estetiske hensyn.

Nøye utvalgte komponenter som optimaliserer funksjon og form


Navnet på pendelen er velvalgt: "Loddet" er selve lampeskjermen som senkes ned i rommet og sprer et behagelig lys til området under lampen. Både den øvre og nedre skjermen er plassert rundt en vertikal senterstang som understreker det gjennomgående designkonseptet. Den øvre skjermen retter lyset fra de tre lyskildene nedover, mens den nedre skjermen forhindrer blending og i stedet sprer lyset ut til alle sider i et mykt og behagelig lys.

Den smarte konstruksjonen som kobler skjermen til en motvekt via en kabel, gjør det mulig å justere høyden på lampen. Under monteringen har du dessuten ekstra stor frihet til å plassere lampen akkurat der du vil, ettersom designet også inkluderer et ekstra takfeste som bestemmer hvor skjermen skal henge. Lampeskjerm, takbrakett, motvekt, rosett og kabel er fargetilpasset, noe som gir en vakker følelse av stil og sammenheng i helheten. Samtidig skaper forbindelsen mellom kabelen og de andre komponentene en grafisk helhet i relativt stor skala som raskt fanger blikket når du kommer inn i rommet.

Lod Pendel er tilgjengelig i en moderne svart versjon og i en vakker kashmirfarget versjon. Se begge deler her!