Flos tilbyr ny, vakker og original design fra 2023: Bilboquet bordlampe i tre flotte farger

2. mai 2024
Flos tilbyr ny, vakker og original design fra 2023: Bilboquet bordlampe i tre flotte farger
Det italienske designselskapet har gjort det igjen! I et fruktbart samarbeid med den fransk-kanadiske designeren Philippe Malouin har Flos skapt en vakker designlampe med et gjennomført konsept, et gjennomtenkt utseende, et bruksorientert interiør og en bærekraftig komposisjon som oppfyller alle kravene til den ideelle moderne lyskilden. Bilboquet fanger blikket med sitt formorienterte utseende: den sylindriske sokkelen og lampehodet, det magnetiske kuleleddet og den lange ledningen i en matchende farge. Alt i skjønn forening i en vakker konstruksjon som også er et nikk til det franske ballspillet bilboquet, som lampen er inspirert av og har hentet navnet sitt fra. Kuleleddet kan svinges i alle retninger, slik at du kan justere lampehodet og dermed rette lyset med stor presisjon. Dette er spesielt fordelaktig når lampen gir et fokusert og direkte lys. Lampen er utstyrt med en GU10-sokkel som sitter relativt nær lysuttaket i enden av det sylinderformede lampehodet, slik at lyset lyser effektivt og målrettet, noe som gjør Bilboquet perfekt som arbeids- eller leselampe. Alternativt kan du la lampehodet peke mot veggen for å få en behagelig, indirekte aksentbelysning.

Bordlampen har en vakker, ensfarget overflate som understreker det designorienterte utseendet. Den finnes i tre ulike fargevarianter, hver med en nøye utvalgt skjerm som gjør det enkelt å integrere den i interiøret.

Samtidig er lampens design preget av resirkulerte materialer: Hodet og sokkelen er laget av resirkulert polykarbonat, et biprodukt fra papirproduksjon. Lampen er satt sammen helt uten bruk av lim, slik at alle enkeltdelene kan demonteres etter endt levetid og gjenbrukes i fremtiden.

Du finner alle de flotte variantene av Bilboquet by Flos her!